Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Yas Qween! H Crissy Teigen μας έδειξε πως να απαντάμε σε άσχημα σχόλια στα social media

H Chrissy Teigen είναι ένα αστείο κορίτσι και για αυτό είναι ένα από τα girl crushes μας. Είναι goofy, απλή, ανθρώπινη, θα μπορούσε να είναι η ΠΟΛΥ όμορφη, ΠΟΛΥ αστεία κολλητή μας. Είναι ένα cool κορίτσι που δεν χαρίζει τίποτα και κυρίως στα τρολ των social media. Πολλές φορές έχει απαντήσει σε comments που απευθύνονται στην εμφάνισή της και μας έχει κάνει να ξεκαρδιστούμε από τα γέλια. Δεν θα ξεχάσουμε τι απάντησε στο δημοσιογράφο που υπέθεσε πως είναι έγκυος επειδή είχε ακόμη μερικά παραπανίσια κιλά αφού είχε ΜΟΛΙΣ γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Αυτή τη φορά ωστόσο, πραγματικά παρέδωσε μαθήματα για το πως πρέπει να απαντάμε στα κακεντρεχή σχόλια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

WATCH WHAT HAPPENS TONIGHT!!! @bravoandy @rhoc_kellyddodd ahhhh!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 24, 2018 at 7:50pm PDT

Η Chrissy που λες, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία από την εμφάνισή της στο show «What happens live» και στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται το φρέσκο, πολύ κοντό καρέ της. Μία «θαυμάστρια» λοιπόν, αποφάσισε να σχολιάσει το εξής: «Tα κορίτσια με στρογγυλό πρόσωπο δεν πρέπει να έχουν τόσο κοντά μαλλιά. Κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται γιγαντιαίο. Μου έχει συμβεί… πίστεψέ με… ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ». Πριν πούμε κάτι άλλο να σημειώσουμε πως η Chrissy δεν ζήτησε τη γνώμη κανενός ανεβάζοντας τη φωτογραφία Μάλιστα, το καρέ και το πρόσωπό της δεν φαίνονται καν καλά. Αν ζητούσε κάποια γνώμη θα λέγαμε, ok, η θαυμάστρια είπε τη γνώμη της. Αλλά όχι. Η θαυμάστρια είπε την κακία της… Και η Chrissy απάντησε.

«Πραγματικά wow ευχαριστώ γιατί όταν ξυπνώ κάθε πρωί αναρωτιέμαι τι θα έκανε η (όνομα θαυμάστριας) και μετά προσπαθώ να την κάνω χαρούμενη γι᾽αυτό έκανα μεγάλο λάθος αυτή τη φορά». SLAY QWEEN! Έτσι απαντούν σε γνώμες που δεν ζητήθηκαν και κάπου εδώ να τονίσουμε πως, αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, καλύτερα να μη λες τίποτα. Ρώτα και την Julia Roberts… lol

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα πιο light μεικάπ της αγοράς

Έχεις σκεφτεί ποτέ ΠΟΣΟ βαμβάκι χαλάς κάθε εβδομάδα; Πολύ αλλά έχουμε εναλλακτική…

25 #FloralNails για το φθινόπωρο; Ω, ναι! Γιατί αυτό είναι groundbraking!

 


Πηγή