Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Yellow fever! 15 τρόποι + 15 προϊόντα για να βάλεις το κίτρινο στο μακιγιάζ σου

Εκτός και αν μιλάμε για φορέματα ή ρούχα γενικά, το κίτρινο είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα. Είναι πολύ φωτεινό και πολλές το φοβούνται και φέρνει μαζί του άσχημους συνειρμούς όπως για παράδειγμα κιτρινισμένα νύχια ή και δόντια. Ούτε να το σκεφτόμαστε δεν θέλουμε σε αυτά τα πλαίσια αλλά η αλήθεια είναι πως, αυτό το μήνα, δεν το σκεφτόμαστε καθόλου έτσι. Μόλις χθες μιλήσαμε για τα τέλεια nail art με κίτρινο βερνίκι που μας έκαναν να λατρέψουμε τα κίτρινα νύχια. Γιατί να μη συμβεί το ίδιο και στο μακιγιάζ μας; 

Το κίτρινο είναι ένα σούπερ διασκεδαστικό και φωτεινό χρώμα που μπορεί να μας κάνει απίθανα καλοκαιρινές και να μας ανεβάσει τη διάθεση. Οργανώσαμε λοιπόν σχέδιο δράσης… Πρώτα αναζητήσαμε στις πασαρέλες, τρόπους με τους οποίους έχει φορεθεί το κίτρινο στα μάτια και βρήκαμε 15 απλά τέλειους. Έπειτα, αρχίσαμε να αναζητάμε προϊόντα. Το κίτρινο δεν είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα στο μακιγιάζ και δεν θα σε αφήναμε έτσι μόνη σου να ψάχνεις σκιές, μολύβια και παλέτες. 

Βρήκαμε συνεπώς και 15 λαχταριστά κίτρινα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις ένα, δύο ή και όλα από τα παρακάτω μακιγιάζ που συγκεντρώσαμε για εσένα. Βάλε να πιείς κάτι δροσιστικό τώρα (αν έχεις λεμονάδα θα είναι και matchy) και κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery για όλη την yellow fever έμπνευση που μπορεί να χρειαστείς αυτό το καλοκαίρι.  

Διάβασε ακόμα: 20 φορές που τα κίτρινα νύχια δεν μας πείραξαν ΚΑΘΟΛΟΥ! 

 

Διάβασε ακόμα: 20 φορές που τα κίτρινα νύχια δεν μας πείραξαν ΚΑΘΟΛΟΥ! 


Πηγή