Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

You need this! Προϊόντα για να καλύψεις τα λευκά χωρίς να βάψεις τα μαλλιά σου

Τα λευκά μαλλιά και η καραντίνα πάνε μαζί όπως η βανίλια και η σοκολάτα! Ακόμα και αν τα δικά σου λευκά δεν εμφανίζονταν κάθε 15 μέρες σίγουρα έχουν εμφανιστεί τώρα γιατί είμαστε μέσα παραπάνω από 20 μέρες! Ραντεβού στο κομμωτήριο προφανώς δεν μπορείς να κλείσεις. Η μόνη σου λύση είναι η βαφή στο σπίτι… ή μήπως όχι; Όχι δεν είναι η μόνη σου επιλογή!

Υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τα λευκά προσωρινά, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να κάνεις μόνη σου το πείραμα του βαψίματος. Αν και δεν είναι πολύ δύσκολο, καταλαβαίνουμε πως είναι ρίσκο, πως μπορεί να μην θέλεις να το πάρεις αυτό το ρίσκο και πως προτιμάς να αφεθεί στα χέρια των ειδικών.

Επειδή όλα αυτά τα έχουν σκεφτεί οι εταιρίες καλλυντικών πολύ πριν την καραντίνα (τότε που δεν είχαμε χρόνο όχι να βάψουμε τα μαλλιά μας αλλά ούτε καν να λουστούμε) έχουν δημιουργήσει φανταστικά προϊόντα που με ένα ψέκασμα ή πέρασμα εξαφανίζουν τα λευκά είτε αυτά είναι στους κροτάφους είτε οπουδήποτε αλλού! Όπως κατάλαβες, δεν θα μιλήσουμε μόνο για προϊόντα σε μορφή σπρέι.

Έχουμε ένα σπρέι, μία μάσκαρα, ένα conditioner (ναι conditioner) και μία πούδρα! Σου μιλάμε αναλυτικά για αυτά στην παρακάτω gallery γι᾽αυτό σπεύσε να μάθεις τ απάντα και ν απαραγγείλεις το δικό σου οnline!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Τα μόνα tips που χρειάζεσαι για να βάψεις τέλεια τα μαλλιά σου στο σπίτι

 


Πηγή