Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Your insta-questions: Θέλω να κόψω τα μαλλιά μου καρέ αλλά δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνει

Κάθε μέρα -σχεδόν- είναι another bob μέρα. Οι celebrities κουρεύονται η μία μετά την άλλη και είναι πολύ λογικό να έχεις μπει στον πειρασμό να υιοθετήσεις και εσύ το καρέ που (όπως φαίνεται) είναι το κούρεμα της δεκαετίας. Φυσικά, αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα μπορείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου αλλά το αν θα σου πηγαίνει σε κάνει διστακτική γιατί χρειάζεται χρόνος για να μακρύνουν τα μαλλιά. Λογικό και αυτό αλλά μπορείς να περιορίσεις το ρίσκο.

Βλέπεις, υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά είδη καρέ και ένα ταιριάζει σε εσένα. Δεν υπάρχει πρόσωπο που να μην του πηγαίνει το πιο κοντό μήκος στα μαλλιά αρκεί να είναι σωστό το κούρεμα. Σωστό τόσο για το πρόσωπο όσο και για τις ανάγκες σου. Δεν θα κάνεις ένα κούρεμα που θέλει κάμποση ώρα για styling αν στην καθημερινότητά σου δεν έχεις χρόνο.

Ποιο είναι λοιπόν το σωστό κούρεμα για εσένα; Ο βασικός κανόνας είναι το σχήμα του προσώπου σου. Άλλα πρόσωπα έχουν έντονες καμπύλες (τα στρογγυλά) και άλλα έντονες γωνίες (τα τετράγωνα). Άλλα έχουν πιο απαλές γωνίες ή καμπύλες και το σωστό κούρεμα μπορεί να απαλύνει ή να τονίσει πράγματα στο σχήμα του προσώπου σου κάνοντάς το τέλειο για εσένα.

Επειδή λοιπόν θέλουμε να τολμήσεις το καρέ γιατί και εμείς θα το κάνουμε, αποφασίσαμε να συμβουλευτούμε τους αγαπημένους μας κομμωτές και να συγκεντρώσουμε όλα τους τα tips για καρέ σε κάθε σχήμα προσώπου. Κάνε ένα scroll για να τα διαβάσεις στην παρακάτω gallery και να δεις celebrity παραδείγματα που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο!

Διάβασε ακόμα: 12 Ελληνίδες & ξένες celebrities θα σε εμπνεύσουν να αποκτήσεις bob haircut


Πηγή