Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Your insta-questions: Προτάσεις για καλά και οικονομικά πινέλα

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι μία απαραίτητη επένδυση και λέμε επένδυση γιατί πολλά πινέλα κοστίζουν περισσότερο και από το αγαπημένο μας serum προσώπου. Η αγορά ενός πολύ καλού και ακριβού σετ είναι ένα άπιαστο όνειρο για τις περισσότερες από εμάς και αν μας ρωτάς, δεν είναι καν απαραίτητο. Ναι μεν τα ακριβότερα πινέλα θα κρατήσουν περισσότερο όμως και τα πιο οικονομικά θα κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά αν τα συνδυάσεις με αρκετή φροντίδα.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως, όταν μιλάμε για πινέλα, η τιμή καθορίζει περισσότερο τη διάρκεια ζωής παρά το αποτέλεσμα. Η μοναδική γραμμή που τραβάμε στην επιλογή των πινέλων είναι το cruelty free κομμάτι της και όχι στην τιμή. Κατά τα άλλα πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά πως ένα οικονομικό πινέλο ή και ένα ολόκληρο σετ, μπορεί να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με ένα αντίστοιχο ακριβό και –αν το φροντίζεις σωστά- μπορεί να ζήσει και περισσότερο.

Μόλις λοιπόν μας ρώτησες, βαλθήκαμε να βρούμε τα πιο οικονομικά αλλά και καλά πινέλα της αγοράς που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνα που κοστίζουν μία περιουσία. Βρήκαμε λοιπόν τα πέντε πιο φθηνά, βασικά πινέλα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου αλλά και ολόκληρα κιτ που σε συμφέρουν πάρα πολύ!

Δες παρακάτω τις φανταστικές μας προτάσεις και ανανέωσε τα εργαλεία σου χωρίς να βγεις εκτός budget. Αν πάλι θέλεις να κάνεις αποταμίευση και να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα πιο luxe set, σε χειροκροτούμε αλλά και πάλι δες αυτά που σου προτείνουμε…

Διάβασε ακόμα: Μην ξοδεύεσαι: Αυτά είναι τα πινέλα και εργαλεία που χρειάζεται να έχεις

 


Πηγή