Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Your insta-questions: Help! Πώς θα βγάλω το glitter από τα νύχια μου;

Η σχέση μας με το glitter είναι μία σχέση αγάπης και μίσους. Μία το θέλουμε και μία δεν μπορούμε να το βλέπουμε. Μία μας φαίνεται ωραίο και μία νομίζουμε ότι είναι ό, τι πιο kitsch έχουμε δει. Το glitter ωστόσο έχει και ένα άλλο μειονέκτημα που δεν σκέφτεται κανείς πριν το φορέσει: Δεν φεύγει εύκολα! Από τα μάτια θα φύγει αν κάνεις ολόκληρη μπάνιο αλλά και πάλι θα βρίσκεις νιφάδες παντού. Από τα νύχια, η αφαίρεση του glitter είναι ένας Γολγοθάς.

Οι νιφάδες βλέπεις κολλούν απελπιστικά καλά επάνω στο νύχι και δεν φεύγουν με το τρίψιμο. Μπορεί να τελειώσεις ένα μπουκάλι ασετόν μόνο για να καταλήξεις με glitter και ίνες βαμβακιού στα νύχια σου! Το βαμβάκι παγιδεύεται από τις νιφάδες, μένει στα δάχτυλα και ο εκνευρισμός χτυπάει κόκκινο… σαν το κόκκινο που έπρεπε να είχες επιλέξει για το μανικιούρ σου. Μη σκας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις και χαρήκαμε με την ερώτησή σου γιατί θέλαμε να μοιραστούμε αυτό το tip που μπορεί να σε σώσει.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να φερθείς στο glitter μανικιούρ σου σα να ήταν gel μανικιούρ. Ναι, ναι καλά διάβασες. Μούσκεψε δέκα μικρά κομμάτια βαμβάκι με ασετόν, βάλτα επάνω στα νύχια σου και τύλιξε με αλουμινόχαρτο. Περίμενε κάμποση ώρα χωρίς να τρίβεις και αφαίρεσέ τα πιέζοντας και σέρνοντας το βαμβάκι από το δάχτυλό σου.

Tracy Reese emn F14 012

Το glitter θα φύγει αμέσως και όλα θα πάνε καλά. Το έχουμε τεστάρει πολλές φορές και είναι αλάνθαστο κόλπο. Όσο για το glitter στα μάτια… Εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά θα βρίσκεις λαμπερές νιφάδες παντού για κάμποσες ημέρες. Δεν πειράζει, πρωτοχρονιά πλησιάζει. Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll για να δεις τα αγαπημένα μας ξεβαφτικά νυχιών μιας που το έφερε η κουβέντα!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Τι ακριβώς είναι τα νήματα προσώπου; Αξίζουν;

 


Πηγή