Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Zoë Kravitz: Ξέρουμε ποιο είναι το τέλειο nude- κοραλί κραγιόν που φορούσε στα Emmys

Θεωρήθηκε – και δικαίως- μία από τις πιο καλοντυμένες stars της μεγάλης βραδιάς των Emmy Awards. Η Zoë Kravitz, όμως, δεν μας εντυπωσίασε μόνο με το Dior Haute Couture φόρεμά της, αλλά και με το μακιγιάζ της. 

 

Best date ever. Happy 1 year @karlglusman …..I’m crazy about you kid.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Sep 17, 2017 at 11:49pm PDT

Η νεαρή ηθοποιός επέλεξε ένα natural και αρκετά δροσερό makeup look με προϊόντα από τον Οίκο Yves Saint Laurent Beauty, του οποίου άλλωστε αποτελεί τη νέα πρέσβειρα μακιγιάζ και ως γνήσιες lipstick addicts δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στα χείλη και φυσικά να μη μάθουμε ποιο κραγιόν φορούσε στα χείλη της τη μεγάλη βραδιά.

 

A post shared by Nina Park (@ninapark) on Sep 17, 2017 at 8:29pm PDT

«Πηγή έμπνευσης του makeup look της Zoë αποτέλεσε το φόρεμά της. Ζωηρό, παιχνιδιάρικο και εκλεπτυσμένο. Από την πρώτη στιγμή μαγεύτηκα από τα χρώματα του υφάσματος. Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι η κοραλί απόχρωση στα χείλη ήταν η ιδανική» είπε χαρακτηριστικά η makeup artist, Nina Park, που επιμελήθηκε το look της ηθοποιού, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το κραγιόν που επέλεξε.

«Μετά από πολλές ώρες αναζήτησης της ιδανικής απόχρωσης για τα χείλη, επιλέξαμε την απόχρωση Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture 59 (Melon D’ Or) για τέλειο σατινέ εφέ. (Δες παρακάτω).Τέλος, για πιο σταθερό αποτέλεσμα χρησιμοποιήθηκε η Poudre Compact Radiance Perfection Universelle» δήλωσε χαρακτηριστικά.

yjhtyuj

RPC 56 340 B YSL SWATCH 0136


Πηγή