Η αύξηση της κατανάλωσης ψαριών ή η λήψη συμπληρωμάτων ιχθυελαίων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφράγματος, σύμφωνα με τα ευρήματα δύο νέων κλινικών δοκιμών από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.
Πηγή
Η αύξηση της κατανάλωσης ψαριών ή η λήψη συμπληρωμάτων ιχθυελαίων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφράγματος, σύμφωνα με τα ευρήματα δύο νέων κλινικών δοκιμών από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.
Τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε για να έχετε μια ασφαλή και επιτυχημένη …