Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Έγινες ή θα γίνεις μανούλα; Χάρισε στον εαυτό σου το maternity pampering που χρειάζεσαι

Φρόντισε την επιδερμίδα σου σωστά, από την κορυφή ως τα νύχια, χαρίζοντάς της την περιποίηση που της αξίζει

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο «μαγική» περίοδος για τη ζωή μίας γυναίκας. Το σώμα σου βοηθά μία ζωή να μεγαλώσει και να έρθει στον κόσμο γεμίζοντάς τον χρώμα και χαρά. Δεν το κάνει όμως χωρίς κόστος. Παρ’ όλο που κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και κάθε σώμα ξεχωριστό, υπάρχουν αλλαγές που όλες οι μέλλουσες, και οι νέες μανούλες βιώνουν. Χαλάρωση, ραγάδες, πανάδες, λιπαρότητα… Η επιδερμίδα σου φτάνει στα όριά της, οι ορμόνες σου την επηρεάζουν και την αναστατώνουν. Μαζί με το μωράκι σου λοιπόν, υποδέχεσαι και προβλήματα που μοιάζουν –πολύ- δευτερεύοντα αλλά δεν είναι.

Ξέρουμε, παντοτινή σου προτεραιότητα είναι –πλέον- και θα είναι για πάντα το παιδί σου, όμως οφείλεις στο σώμα σου, που έκανε τόσα πολλά, φροντίδα και pampering. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ και έχουμε την καλύτερη παρέα. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με δύο κορυφαία brand στον τομέα της περιποίησης, Jurlique και Collistar, για να σε βοηθήσουμε να χαρίσεις στον εαυτό σου το maternity pampering που έχεις ανάγκη και να πεις «αντίο» σε κάθε πρόβλημα. Είσαι έτοιμη;

collistar 3

Maternity Kit από την Collistar

Δημιουργήθηκε για να σε φροντίσει βαθιά, στοχευμένα και αποτελεσματικά! Το Maternity Kit αποτελείται από 3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου, είτε έγινες μανούλα, είτε ακόμα μετράς τους μήνες μέχρι να αγκαλιάσεις το μωρό σου.

collistar 4

Thalasso Shower Cream: Η κρέμα για το ντους που θρέφει, αναζωογονεί και χαλαρώνει

Σκέψου έναν πολυτελή αφρό που γλιστρά σαν ευωδιαστό μετάξι επάνω στο σώμα σου και το θρέφει ενώ το καθαρίζει. Περιέχει ενυδατικό βούτυρο καριτέ, γλυκό αμύγδαλο, θρεπτικά έλαια Macadamia και Kukui, θαλασσινό νερό και τα αιθέρια έλαια: Κύμινο, λεβάντα, μανταρίνι, μέντα και δενδρολίβανο που χαρίζουν αναζωογόνηση.

  • Αν είσαι μέλλουσα μανούλα, θα σε χαλαρώσει και θα τονώσει την επιδερμίδα σου προετοιμάζοντάς τη για τα επόμενα maternity pampering Βήματα.
  • Αν έχεις ήδη γίνει μανούλα, θα κάνει το μπάνιο σου τελετουργία περιποίησης και θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις –επιτέλους- τον εαυτό σου.

collistar 5

Anti-Strech Marks Concentrate: Το συμπύκνωμα με ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο που κάνει θαύματα για τις ραγάδες

Περιέχει Ελαστίνη, Υαλουρονικό οξύ με 2 μοριακά βάρη και κολλαγόνο: Τα δομικά υλικά της επιδερμίδα μας δηλαδή. Ακόμα, είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικό αμυγδαλέλαιο και έλαιο Jojoba, θρεπτικό βούτυρο καριτέ και αντιοξειδωτική βιταμίνη E. Με καθημερινή χρήση μετά το μπάνιο, αναδομεί, συσφίγγει και ενδυναμώνει του ιστούς του δέρματος και κάπως έτσι, γίνεται ένας ύπερ-ήρωας ενάντια στις ραγάδες. Και ναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου το έχεις ανάγκη, ακόμα και στο στήθος.

  • Αν είσαι μέλλουσα μανούλα, θα σε βοηθήσει αποτρέποντας τη διαμόρφωση ραγάδων και αντιμετωπίζοντας αυτές που ήδη δημιουργήθηκαν.
  • Αν έχεις ήδη γίνει μανούλα, θα μειώσει τις ραγάδες που έχεις και θα τονώσει την επιδερμίδα σου για μία πιο σφριγηλή όψη όπου το χρειάζεσαι.

collistar 6

Precious Body Oil: Το πολύτιμο λάδι που θα απογειώσει την περιποίησή σου προσφέροντας τόνωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση

Δεν ονομάζεται τυχαία «πολύτιμο» το συγκεκριμένο λάδι. Περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλων από τη Δαμασκό, έλαιο neem, σησαμέλαιο, σαφράν, ginger και παράγωγο βανίλιας. Συνδυαστικά, τα Precious συστατικά του προσφέρουν σύσφιξη, θρέψη, χαλάρωση, τόνωση και αντιοξειδωτική προστασία. Με λίγα λόγια, είναι το τέλειο «δώρο» για τον εαυτό σου και το σώμα σου.

  • Αν είσαι μέλλουσα μανούλα, θα γίνει η αγαπημένη σου, χαλαρωτική συνήθεια. Κάνε ελαφρύ μασάζ στον εαυτό σου και δες το σώμα σου να αναζωογονείται με κάθε μέρα που περνά.
  • Αν έχεις ήδη γίνει μανούλα, θα γίνει το τελευταίο, απολαυστικό και χαλαρωτικό βήμα περιποίησης που θα σημαίνει τη λήξη της ημέρας.

Η φροντίδα όμως δεν σταματά εδώ. Δεν είναι άλλωστε μόνο το σώμα σου εκείνο που χρειάζεται περιποίηση. Το πρόσωπό σου έχει υποστεί και αυτό αλλαγές και μπορεί να έχεις εμφανίσει πανάδες εγκυμοσύνης, να έχεις παρατηρήσει ξηρότητα ή λιπαρότητα που δεν είχες, να νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη προστασία και θρέψη… Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερο brand από τη Jurlique για να σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι.

collistar 7

Βλέπεις, η φιλοσοφία της Jurlique δεν βασίζει την περιποίηση αυστηρά στην ηλικία αλλά στις ξεχωριστές ανάγκες που έχει η κάθε μία μας. Ενώ λοιπόν έχει ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, μας ενθαρρύνει να κάνουμε το δικό μας mix & match για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Αυτό και κάναμε… maternity edition!

collistar 8

Activating Water Essence+: Το προϊόν πασπαρτού που έρχεται πριν από όλα

Το essence είναι ένα προϊόν που φοράς μετά τον καθαρισμό και πριν τον ορό σου, πρωί και βράδυ, και το ενισχυμένο Activating Water Essence+ ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Γιατί το χρειάζεσαι; Γιατί προετοιμάζει τέλεια την επιδερμίδα ώστε να εκμεταλλευτεί στο 100% τα θρεπτικά συστατικά της περιποίησης που θα ακολουθήσει, ενυδατώνει και αναζωογονεί ενώ παράλληλα το άρωμά του σε χαλαρώνει.

Επιδερμίδες που παρουσιάζουν ξηρότητα

Αν νιώθεις ότι το δέρμα σου χρειάζεται ενυδάτωση και θρέψη τότε θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με την Nutri Define Τονωτική λοσιόν. Θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σου και θα της χαρίσει ζωντάνια, απαλότητα και ελαστικότητα.

Έπειτα, θα συνεχίσεις με την κρέμα ματιών Herbal Recovery Signature Eye Cream. Είναι πλούσια, ενυδατική και εμπλουτισμένη με φυτικά αντιοξειδωτικά ώστε να ελαχιστοποιεί τα σημάδια της κούρασης στην περιοχή των ματιών.

Σε όλο το πρόσωπο θα περάσεις την Nutri Define Πλούσια Αντιγηραντική Επανορθωτική Κρέμα. Θα σου χαρίσει ανακούφιση από την ξηρότητα και την αφυδάτωση και θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τα σημάδια του γήρατος (προσέχουμε για να έχουμε).

Το βράδυ, μπορείς να ανταλλάξεις την Herbal Recovery κρέμα ματιών με την Nutri Define για πιο εντατική θρέψη και φυσικά να φορέσεις ξανά την πλούσια ενυδατική σου κρέμα.

collistar 9

Επιδερμίδες που παρουσιάζουν λιπαρότητα

Αν νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου έχει αποκτήσει λιπαρότητα που δεν είχες μην ανησυχείς. Ξεκίνα την περιποίησή σου με την Herbal Recovery Signature Moisturising Lotion. Ενυδατώνει ελαφριά και σε προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Συνέχισε με τον ορό ματιών Herbal Recovery Signature Eye Serum που καταπολεμά τις ρυτίδες και τις γραμμές, τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα, αλλά δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα.

Ολοκλήρωσε την πρωινή σου περιποίηση με το αγαπημένο σου αντηλιακό.

Το βράδυ, φόρα ξανά τον ορό ματιών σου και ολοκλήρωσε με την Nutri Define Ελαφριά Αντιγηραντική Επανορθωτική Κρέμα. Δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου αλλά θα σου χαρίσει θρέψη και αντιγηραντική προστασία.

collistar 10

Πανάδες

Οι πανάδες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι αρκετά δύσκολες αλλά με καθημερινή χρήση του ορού Herbal Recovery Signature Serum, θα καταφέρεις να τις απαλύνεις και να αποτρέψεις την εμφάνιση νέων. Χρησιμοποίησέ τον πρωί και βράδυ ανελλιπώς και θα δεις αποτελέσματα σχεδόν άμεσα.

Όλα τα παραπάνω φυσικά, δεν είναι παρά μία βάση από την οποία θα ξεκινήσεις για να φτιάξεις ένα αποκλειστικά δικό σου, ολοκληρωμένο Jurlique maternity beauty ritual. Κάθε μία από εμάς άλλωστε είναι πολύ διαφορετική και έχει ξεχωριστές ανάγκες. Το θέμα είναι να κάνεις την αρχή, να εμπιστευθείς εξειδικευμένα προϊόντα όπως αυτά της Collistar και της Jurlique, να μετατρέψεις την περιποίησή σου σε τελετουργία ομορφιάς και να απολαύσεις τα αποτελέσματα… Όπως σου αξίζει!


Πηγή