Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

"Έκρηξη αγάπης" – Εκπληκτικές φωτογραφίες τοκετού

Ένας έρωτας, μια φουσκωμένη κοιλίτσα, 9 μήνες πρωτόγνωρων συναισθημάτων, συμπτωμάτων και αλλαγών που στο τέλος οδηγούν σε μια έκρηξη αγάπης.

Μητέρες γεννούν τα μωρά τους είτε με φυσιολογικό τοκετό, είτε με καισαρική τομή και τα συναισθήματά τους είναι απερίγραπτα. Πώς να περιγράψει κανείς εκείνη τη συγκίνηση; Τον τρόπο που κοιτάζει το μωρό της; Την ανατριχίλα του κορμιού της τη στιγμή που ακουμπά πάνω στο στήθος της το πλάσμα που κουβαλούσε για εννέα μήνες.

Η Deborah Elenter, μαία και μαμά τριών παιδιών έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ γυναικών και μωρών τη στιγμή του τοκετού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι φωτογραφίες της είναι μία και μία.

Μωράκια κουρασμένα, μωράκια με τα μάτια ανοιχτά, μωράκια με πολλά μαλλιά, μωράκια που αναζητούν μέσα στη θολούρα των ματιών τους να αναγνωρίσουν τη γυναίκα που τους μιλούσε όλους αυτούς τους μήνες και φυσικά μαμάδες εξαντλημένες μα πάνω από όλα ευτυχισμένες και χαρούμενες.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες που εμείς ξεχωρίσαμε στον λογαριασμό της στο instagram Fotógrafa de Partos & Familia.




Πηγή