Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Απίθανο κόλπο για να απλώνετε εύκολα το αντηλιακό στο μικρό σας (βίντεο)

Η ίδια μαμά στο βίντεο που ακολουθεί δείχνει ακόμη 2-3 κόλπα για που την ίδια την έχουν βοηθήσει αρκετά και εύχεται να γνώριζε νωρίτερα.

Η ζωή θα έπρεπε να ήταν εύκολη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τουλάχιστον σύμφωνα με το κλασικό τραγούδι του Frank Sinatra. Αλλά αν έχεις παιδιά, ξέρεις ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Οι διακοπές είναι κουραστικές για τους γονείς και περισσότερο για εκείνους που έχουν παιδιά κάτω των 5 ετών.

Μια μαμά από την Καλιφόρνια, ωστόσο, έκανε την εφαρμογή του αντηλιακού στα νήπια να μοιάζει παιχνιδάκι και πανεύκολη. Στο βίντεο που έχουν δει πάνω από 6 εκατομμύρια φορές, η Lauren Mejia, που είναι γνωστή ως @lauren_meija στο TikTok, χρησιμοποιεί πινέλο του makeup για να απλώσει το αντηλιακό στο πρόσωπο του παιδιού της. Ο γιος της όχι μόνο κάθεται ακίνητος αλλά χαμογελάει όσο εκείνη του το βάζει. Το αντηλιακό απλώνεται τέλεια!

Ακόμη ένα hack που η Mejia εύχεται να γνώριζε πριν γίνει μαμά είναι το πώς μπορεί να κρυώσει το φαγητό του παιδιού πιο γρήγορα. Η λύση και πάλι απλή. Με ένα μικρό ανεμιστηράκι. Απίθανο, έτσι;

Εκτός από αυτά τα δύο κόλπα, δείχνει ακόμη δύο που σίγουρα θα λατρέψετε.

Δείτε τα στο βίντεο.

 

@lauren_mejia_

##momhacks ##babyhacks ##hacks ##diy ##baby ##toddlerhacks ##babyhack ##hack ##momlife ##firsttimemom ##parent ##parentthacks ##newmom ##fypシ ##4u ##viral ##cde ##ece

♬ Mr Blue Sky – Fiach Moriarty & Various Artists


Πηγή