Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Απώλεια βάρους: Πίνετε νερό με λεμόνι για 30 ημέρες και δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας (vid)

Ένα τέταρτο φλιτζανιού χυμός λεμονιού περιέχει το 31% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C με επιπλέον 3% φολικό οξύ (που είναι καλό για την καρδιά) και 2% κάλιο (που ισορροπεί την αρτηριακή πίεση ).

Ο χυμός λεμονιού με νερό μπορεί να βοηθήσει το πεπτικό σας σύστημα έως και να αλλάξει τη διάθεσή σας. Με την κατανάλωσή του σε συχνή βάση μπορείτε να δείτε καλύτερα αποτελέσματα και στην επιδερμίδα σας, να αρρωσταίνετε λιγότερο συχνά, να έχετε καλύτερη αναπνοή. Πάντα να πίνετε τον χυμό με καλαμάκι και να ξεπλένετε το στόμα σας μετά.

Επιπλέον, αν αντικαταστήσετε τους συσκευασμένους χυμούς ή το τσάι, που περιέχουν ζάχαρη, με νερό με είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων και συνεπώς να χάσετε βάρος.

Δοκιμάστε το μίγμα και ζεστό – ζεστό νερό με λεμόνι και αν θέλετε προσθέσετε και λίγο μέλι. Συνδυάστε το λεμόνι με τη μέντα – τονώνει τη διάθεση ή το τζίντζερ– βελτιώνουν τον μεταβολισμό.

Δείτε στο video περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορεί να σας βοηθήσει ο χυμός λεμονιού να χάσετε το επιπλέον βάρος.

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.


Πηγή