Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αστείο βίντεο που δείχνει γιατί δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση με τα παιδιά στο σπίτι

Όλοι το έχουμε ζήσει, έτσι δεν είναι; Κάθεστε κάτω με τον σύντροφό σας να συζητήσετε κάτι αρκετά σοβαρό και σας διακόπτουν, αρκετές φορές τα παιδιά σας.

Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που καταφέρατε να συζητήσετε κάτι σοβαρό και να ολοκληρώσετε την συζήτησή σας, τότε σίγουρα μπορείτε να ταυτιστείτε με το παρακάτω βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς καταλήγει μια σοβαρή κουβέντα όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.

Η Coco Harrison Clarke και ο Shephard Harrison Clark, είναι τα κλασικά παιδιά πέντε και τριών αντίστοιχα που συχαίνονται τους δράκους (εκτός από τα μωρά δράκους), απολαμβάνουν να φωνάζουν μέχρι να κλείσει η φωνή τους και διαλύουν κάθε στιγμή που οι γονείς τους είναι μόνοι.

Όπως για παράδειγμα ο Matthew Clarke και η σύζυγός του Leila Harrison, που κάθε προσπάθεια για να συζητήσουν για τα οικονομικά τους, για το σχολείο των παιδιών, το πότε θα βρεθούν μόνοι τους, πέφτει στο κενό εξαιτίας των δύο παιδιών τους. Τσακώνονται, παλεύουν, κλαίνε. Σπάνε πράγματα, ουρούν όπου βρουν, ψεκάζουν νερό οπουδήποτε στο σπίτι. Και γενικότερα κάνουν ο,τιδήποτε για να τραβήξουν την προσοχή της μαμάς τους.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω. Τον ρόλο των παιδιών υποδύονται δυο ενήλικοι άνδρες, δίνοντας μια πιο αστεία νότα στην όλη κατάσταση, που όλοι -λίγο ή πολύ- βιώνουμε!


Πηγή