Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτές είναι οι πιο φανταστικές φωτογραφίες με παιδιά εν μέσω καραντίνας (pics)

Ο κορονοϊός άλλαξε τις συνήθειες και την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να ξεφύγουν από την ασφυκτική ρουτίνα χωρίς ωστόσο να παραβιάζουν τα μέτρα.

Αυτό έκαμε και η Abbey Burns Tucker από την Ατλάντα. Θέλοντας να δώσει μια διέξοδο στα παιδιά της που ήταν κλεισμένα σπίτι, πήρε πολύχρωμες κιμωλίες και άρχισε να σχεδιάζει πανέμορφα μοτίβα και παιχνίδια στο δρόμο. Στη συνέχεια φωτογράφησε τα παιδιά της και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook προσελκύοντας χιλιάδες likes και εκατοντάδες θετικά σχόλια.

Όπως είπε στo BoredPanda ζει με την οικογένειά της έξω από την Ατλάντα. «Έχουμε τέσσερα κορίτσια ηλικίας 2 έως 13 ετών. Μου αρέσει η φωτογραφία, και κυρίως μου αρέσω να φωτογραφίζω τα κορίτσια μου». Όταν ρωτήθηκε πώς γεννήθηκε η ιδέα με τις πολύχρωμες φωτογραφίες παραδέχτηκε ότι όλα ξεκίνησαν με ένα απλό σχέδιο: «Κατά την έναρξη της καραντίνας, η μεγάλη μου κόρη σχεδίασε μερικά μπαλόνια. Φωτογράφισα την μικρή μου κόρη με αυτά, μου άρεσε το αποτέλεσμα και έτσι συνέχισα».

 

Δείτε τις ευφάνταστες, όμορφες και παιχνιδιάρικες φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί:


Πηγή