Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτές οι φωτογραφίες καισαρικής τομής δείχνουν ότι το κορμί μιας γυναίκας αντέχει τα πάντα (pics)

Όλες οι ιστορίες γέννησης έχουν και μια απίστευτη ιστορία να πουν, αυτό είναι βέβαιο – και τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για την καισαρική τομή και με τον τρόπο που γέννησαν, καθώς για μερικούς η καισαρική τομή είναι ακόμη ταμπού.

Κάθε χρόνο, μια διεθνής κοινότητα φωτογράφων γέννησης με το όνομα «Birth Becomes Her» που δημιούργησαν οι Monet Nicole και Jennifer Mason, διοργανώνει ένα διαγωνισμό φωτογραφίας τοκετού, όπου οι καταπληκτικοί φωτογράφοι από όλο τον κόσμο μπορούν να δείξουν το έργο τους για να κριθούν μέσα σε συγκεκριμένες κατηγορίες (φυσιολογικός τοκετός, τοκετός στο σπίτι, καισαρική τομή, πρώτη φωτογραφία νεογέννητου κ.α.).

Παρόλο που δεν μπορούν όλοι να κερδίσουν στον διαγωνισμό, κάθε φωτογραφία που υποβλήθηκε στον διαγωνισμό ήταν μοναδική και οι φωτογραφίες καισαρικής τομής έδειξαν πραγματικά πόσο απίστευτη είναι η γέννηση με αυτόν τον τρόπο και τι δύναμη κρύβουν τα γυναικεία σώματα.

Δείτε μερικές από τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες γέννησης καισαρικής τομής που σίγουρα θα σας κάνουν να αναφωνήσετε «Ουάου!».

27 Φωτογραφίες





























Πηγή