Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτές οι φωτογραφίες νεογέννητων είναι ξεχωριστές

Η Katie Howzard είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων και το επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες μωρών και των γονιών τους. Στόχος της, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, είναι να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές, τα πρώτα συναισθήματα και μυρωδιές, αναμνήσεις που κάθε γονιός θέλει να κρατήσει ζωντανές για μία ζωή.

Οι φωτογραφίες της είναι μίνιμαλ, χωρίς σκηνικά ή άλλα διακοσμητικά. Τα μωρά δεν φοράνε ρούχα ή κουστούμια και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό και άλλα ανοιχτόχρωμα χρώματα. Πολλές από τις φωτογραφίες έχουν ένα κοινό concept και αυτές είναι και οι πιο ιδιαίτερες της που μπορεί να δει κανείς σε αυτό το account. Η φωτογράφος έχει απαθανατίσει τα νεογέννητα που κοιμούνται στα χέρια των γονιών τους, εστιάζοντας στο μωρό και χωρίς να δείχνει οτιδήποτε άλλο από τους γονείς, πέρα από τα χέρια τους.

Πηγή φωτοτγραφίες: Instagram @arcadianphoto

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, η Katie έχει καταφέρει να αποτυπώσει την τρυφερότητα και την αγάπη που νιώθει ένας νέος γονιός για το παιδί του, χωρίς να δείξει καν τις εκφράσεις και τα πρόσωπά τους. Τα μωρά στις περισσότερες φωτογραφίες κοιμούνται γαλήνια, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις φωτογραφίσεις νεογέννητων.

Η Katie έχει πάνω από 2,5 χιλιάδες φωτογραφίες στο επαγγελματικό της προφίλ και εμείς διαλέξαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή