Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτές τις φωτογραφίες με τα νεογέννητα δίδυμα αγοράκια θα τις λατρέψετε

Τα τελευταία χρόνια οι γεννήσεις διδύμων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Σύμφωνα με τελευταία μελέτη, περισσότερα δίδυμα γεννιούνται σήμερα στον κόσμο σε σχέση με κάθε άλλη περίοδο στο παρελθόν. Μάλιστα, σε σύγκριση με τη δεκαετία του 1980, τα ποσοστά γεννήσεων διδύμων στο σύνολο των γεννήσεων παγκοσμίως έχουν αυξηθεί κατά 1/3, από 9 σε 12 ανά 1000 τοκετούς.

Σήμερα, τα δίδυμα αποτελούν το 1,9% του συνολικού πληθυσμού. Οι λόγοι που είναι τόσο ξεχωριστά είναι περισσότεροι από τους προφανείς. Γνωρίζατε για παράδειγμα ότι τα μονοζυγωτικά δίδυμα έχουν διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα ή ότι όλα τα δίδυμα αδέρφια εφευρίσκουν τη δική τους μοναδική γλώσσα για να επικοινωνούν μεταξύ τους;

Την ιδιαιτερότητα  δύο δίδυμων αγοριών μόλις λίγων ημερών, φωτογράφισε η Bethany Hope. Η φωτογράφος εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις νεογέννητων και μοιράστηκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες των δύο νεογέννητων με τους αναγνώστες του boredpanda.com.

Tα διδυμάκια ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και είναι αξιολάτρευτα. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, την περισσότερη ώρα κοιμούνταν – όπως άλλωστε συνηθίζεται στις φωτογραφίσεις νεογέννητων- και η καλλιτέχνης τα απαθανάτισε στις πιο ωραίες πόζες και σκηνικά.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή