Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτή η ασυνήθιστη οικογενειακή φωτογραφία έγινε viral και υπάρχει λόγος (pics)

Και αυτό, όχι γιατί όλα τα μέλη της οικογένειας είναι ντυμένα δεινόσαυροι, αλλά γιατί πίσω από αυτήν τη φωτογραφία κρύβεται ένα πολύ χαρούμενο και σπουδαίο μήνυμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. H Nicole Berkley είναι 28 ετών και μαμά. Πριν από λίγο καιρό έμαθε ότι ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί και ήξερε ότι αυτή τη φορά ήθελε να ανακοινώσει τα καλά νέα με έναν φαντασμαγορικό τρόπο. Όπως και το έκανε!

Η Nicole, ο σύζυγός της και τα τέσσερα παιδιά της έβαλαν κουστούμια δεινοσαύρων, πήραν και ένα αυγό, στήθηκαν και έβγαλαν μία από τις πιο εντυπωσιακές τους φωτογραφίες, κάνοντας την ανακοίνωση αυτής της εγκυμοσύνης ένα αξιομνημόνευτο γεγονός.

Η μέλλουσα μαμά μίλησε στο babble.com και εκμυστηρεύτηκε ότι η συγκεκριμένη ιδέα της είχε έρθει όταν πριν από μερικούς μήνες ανακάλυψε ότι ήταν και πάλι έγκυος. Τότε σκεφτόταν με ποιον τρόπο να ανακοινώσει της εγκυμοσύνης της και αμέσως της ήρθε το concept με τους δεινόσαυρούς. Λίγες μέρες μετά , δυστυχώς απέβαλε.

Ευτυχώς η ζωή τα έφερε έτσι και η Nicole έμεινε ξανά έγκυος και μπόρεσε να πραγματοποιήσει την ιδέα με την οποία τόσο πολύ είχε ενθουσιαστεί. Πώς όμως αντέδρασαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όταν η μέλλουσα μαμά μοιράστηκε μαζί τους τις σκέψεις της;

«Ο σύζυγός μου δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την όλη ιδέα. Μου πήρε λίγο για να τον πείσω, αλλά όταν τελικά το έκανε νομίζω το διασκέδασε πολύ. Για τα παιδιά μου από την άλλη, όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι. Εντάξει μπορεί να χρειάστηκαν και δέκα λεπτά για τα πείσω, αλλά όταν ειδικά είδαν ο ένας τον άλλον με τις στολές, έκαναν λες και ήταν το πιο αστείο θέαμα που είχαν δει ποτέ».

H Nicole επέλεξε το συγκεκριμένο θέμα, αφενός γιατί ο 5χρονος γιος της έχει κόλλημα με τους δεινοσαύρους και αφετέρου γιατί όλη η οικογένεια έχει κόλλημα με τις ταινίες Jurassic Park.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έγιναν viral. Δείτε τις απολαυστικές φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί και εάν είστε και εσείς μέλλουσα μανούλα, πάρτε ιδέες!

Πηγή: bubble.com I πηγή φωτογραφιών: susangarrettstudio.com


Πηγή