Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτή η μαμά βγάζει τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες (pics)

Κατά καιρούς έχουμε δει φωτογραφίες μαμάδων πρωτότυπες, αστείες, διασκεδαστικές.

Αυτές που σας παρουσιάζουμε σήμερα ανήκουν στην bri.dietz όπως είναι ο λογαριασμός της στο Instagram και είναι φωτογραφίες της οικογένειάς της: των τριών παιδιών και του συζύγου της.

Δεν έχουν κάποιο πρωτότυπο θέμα ούτε είναι καλλιτεχνικές. Ξεχωρίζουν όμως γιατί αποτυπώνουν την ευτυχία αυτής της οικογένειας.

Τι είναι ευτυχία

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, υλικών και συναισθηματικών. Άλλοι πάλι εκτιμούν ότι τα παιδιά αισθάνονται ευτυχισμένα όταν έχουν μάθει να εκτιμούν απλά πράγματα της ζωής. Κι αυτό πρέπει να ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία.

«Η ευτυχία είναι κάτι παραπάνω από το να νιώθει κανείς απλώς ευχαρίστηση και να αποφεύγει τον πόνο. Η ευτυχία έχει να κάνει με το να βιώνει κανείς εμπειρίες που έχουν νόημα και αξία, πράγμα που περιλαμβάνει τα όποια συναισθήματα θεωρεί κανείς κατάλληλα να έχει κάθε φορά. Τελικά, όλα τα συναισθήματα μπορεί να είναι θετικά σε ορισμένες συνθήκες και αρνητικά σε άλλες, άσχετα από το αν είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα», δήλωσε η καθηγήτρια Μάγια Ταμίρ του Τμήματος Ψυχολογίας του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ.

Εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια στην ψυχολογία επικρατεί η αντίληψη ότι η ευτυχία είναι τόσο μεγαλύτερη όσο μεγιστοποιούνται τα ευχάριστα συναισθήματα και ελαχιστοποιούνται τα δυσάρεστα. Όμως, όπως ανέφερε η Μάγια Ταμίρ, ίσως ήλθε η ώρα να αναβιώσει η άποψη του Αριστοτέλη ότι η ευτυχία έχει να κάνει με τα «σωστά » συναισθήματα και ότι οι άνθρωποι γίνονται πιο ευτυχισμένοι, όσο περισσότερο βιώνουν τα συναισθήματα που θέλουν, ακόμη κι αν αυτά δεν είναι ευχάριστα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις όμορφες φωτογραφίες που δημοσίευσε αυτή η μαμά και αποπνέουν ευτυχία.

Φωτογραφίες: Instagram@bri.dietz




Πηγή