Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτή η μπέμπα λατρεύει τους φιόγκους και κάνει θραύση στο Instagram

H Amelia Jater είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει πάθος για τη φωτογραφία. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετράει πάνω από 13 χιλιάδες followers και τον χρησιμοποιεί για να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της οικογένειάς της. Στις περισσότερες φωτογραφίες της, πρωταγωνιστές είναι τα δύο της παιδιά, ιδιαίτερα δε το νεότερο μέλος της οικογένειας.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @jaters.and.i

Η Amelia λατρεύει να φωτογραφίζει τη μικρή Alaska με υπέροχα outfits και κορδέλες. Η μικρούλα παρότι είναι μόλις λίγων μηνών, φαίνεται να «το ΄χει» με τον φακό και ποζάρει όλο νάζι. Οι φωτογραφίες της  έχουν αναδημοσιευτεί από πολλά ακόμα Instagram accounts και η Amelia, όπως αναγράφει και στις πληροφορίες του προφίλ της, δέχεται προτάσεις για συνεργασίες από διάφορα brands βρεφικών ειδών.

fotografies mpempa fiogkos 6

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @jaters.and.i

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες της μικρής Alaska με τον μεγαλύτερό της αδερφό, Οcean. Το αγοράκι έχει μακριά, ξανθά, σγουρά μαλλιά και τα δύο παιδιά μοιάζουν αρκετά, ιδίως στα μάτια.

fotografies mpempa fiogkos 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @jaters.and.i

Στις περισσότερες φωτογραφίες στο προφιλ της Amelia, επικρατούν τα γήινα και απαλά χρώματα. Η νεαρή μητέρα απαθανατίζει τα παιδιά της στο σπίτι αλλά και εκτός και ρίχνοντας μία ματιά στην gallery που ακολουθεί, μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε ότι οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες.




Πηγή