Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτή η φώτο της ηθοποιού έγινε viral και καταλαβαίνουμε το λόγο

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαμάδες με μικρό μωρό είναι η έλλειψη ύπνου.

Αν μάλιστα το παιδί δεν έχει σταθερό πρόγραμμα ύπνου, θηλάζει, υποφέρει από κολικούς ή βγάζει δόντια, ο βραδινός ύπνος για τη μαμά φαντάζει όνειρο καλοκαιρινής νυκτός.

Ο ύπνος όμως είναι απαραίτητος όχι μόνο για την ξεκούραση του σώματος αλλά και του εγκεφάλου.Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Sleep Research, άνθρωποι που κοιμούνταν επιπλέον ώρες, είχαν καλύτερη ευαισθησία στην ινσουλίνη, μειωμένη όρεξη για αλμυρές και γλυκές τροφές, μικρότερη κατανάλωση ζάχαρης σε καθημερινή βάση και χαμηλότερο ποσοστό καθημερινής θερμιδικής πρόσληψης από πρωτεΐνες. Η μείωση αυτών των παραγόντων κινδύνου περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες να εμφανίσει κανείς καρδιομεταβολικό κίνδυνο.

Γι’ αυτό και οι μαμάδες πρέπει να βρίσκουν τρόπους να ξεκουράζονται και να κοιμούνται. Οπουδήποτε; Η Teresa Palmer, συγγραφέας, ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, « δίνει» τη δική της απάντηση με αυτή την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έγινε viral.

Έχοντας το μωρό της αγκαλιά σε μάρσιπο δείχνουν να έχουν αποκοιμηθεί κι οι δυο τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία συγκέντρωσε περίπου 70.000 likes!

Δεν ήταν όμως η μοναδική στιγμή που την πήρε ο ύπνος κρατώντας αγκαλιά ένα από τα παιδιά της. Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλα παρόμοια στιγμιότυπα.




Πηγή