Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτή η #backtoschool φωτογραφία μαμάς και γιου έγινε viral – Δείτε γιατί

Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι αξιομνημόνευτη για κάθε γονιό, εάν όμως και ο ίδιος ο γονιός επιστρέφει στα θρανία, τότε η ημέρα αυτή γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη.

H Katie Tucker είναι μία μαμά που επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο για να τελειώσει τις σπουδές της στην Οδοντιατρική. Η έναρξη των μαθημάτων της συνέπεσε με την πρώτη μέρα στο σχολείου του γιου της, Edric, και μαμά και γιος τη γιόρτασαν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό για να βγάλουν μία #backtoschool φωτογραφία κρατώντας έναν μαυροπίνακα που έγραφε «Πρώτη ημέρα στo “22nd Grade”» για τη μαμά (22nd Grade είναι ένα κωδικό όνομα για ένα συγκεκριμένο επίπεδο στις σπουδές της Οδοντιατρική στην Αμερική) και «Πρώτη μέρα στον Παιδικό Σταθμό» για το μικρό αγόρι.

Ο Scott Tucker, σύζυγος της Katie και μπαμπάς του Edric, απαθανάτισε το στιγμιότυπο, ανέβασε τη φωτογραφία στα social media και προς μεγάλη τους έκπληξη, η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.

«Δεν είχαμε κάνει ποτέ παρόμοια φωτογράφιση στο παρελθόν και θέλαμε με κάποιον τρόπο να απαθανατίσουμε με τον φωτογραφικό φακό αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση για την οικογένειά μας» είπε η Katie στο parents.com, ενώ ο σύζυγός της, Scott, μίλησε για τους λόγους που επέλεξαν να την ανεβάσουν στο διαδίκτυο:

«Θέλαμε να τη μοιραστούμε γιατί όλοι έχουμε κουραστεί με τα δυσάρεστα νέα που ακούμε το τελευταίο διάστημα και θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω κάτι αισιόδοξο και όμορφο».

Επιπλέον, οι δύο γονείς ήθελαν να περάσουν κι ένα ακόμα σημαντικό μήνυμα: μπορείς να είσαι και γονιός και να κυνηγήσεις τους ακαδημαϊκούς ή τους όποιους επαγγελματικούς σου στόχους και αυτή η φωτογραφία είναι ο πιο γλυκός τρόπος για να το επικοινωνήσουν.

Πηγή: parents.com

back to school afierwma


Πηγή