Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που ξετρέλανε την Ellen. Το βίντεο έχει πάνω από 23.083.403 προβολές

O Kai ήταν για δεύτερη φορά καλεσμένος της Ellen Degeneres και αυτή τη φορά της έκανε δώρο μια χειροποίητη κάρτα που έφτιαξε ο ίδιος με αφορμή την Ημέρα των ερωτευμένων, γράφοντας μάλιστα επάνω και διάφορα χαριτωμένα κομπλιμέντα για εκείνη.

«H κάρτα λέει ότι σε αγαπώ πολύ, ότι είσαι όμορφη και ότι είσαι η καλύτερη, το πρώτο μου κορίτσι και σε αγαπώ!».

Το κοινό αμέσως «έλιωσε» στην κυριολεξία και επιφωνήματα άρχισαν να ακούγονται στο στούντιο. Η Ellen, του υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει την κάρτα αυτή για πάντα στο καμαρίνι της και έπειτα του ζήτησε να τραγουδήσει το τραγούδι του Ed Sheeran, «Thinking Out Loud».

Ο Kai, ακούγοντας το τραγούδι άρχισε να τραγουδά με έναν μοναδικό τρόπο, έχοντας πάθος, ζώντας το για την ακρίβεια και έχοντας καθ όλη τη διάρκεια τα μάτια του κλειστά. Λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι μία έκπληξη εμφανίζεται μπροστά του ή μάλλον από πίσω του. Ο τραγουδιστής Ed Sheeran.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι του μικρού που έχουν δει πάνω από 23.000.000 χρήστες του διαδικτύου, την αντίδρασή του τη στιγμή που συναντά τον τραγουδιστή και το δώρο που του κάνει η παρουσιάστρια για τα γενέθλιά του!


Πηγή