Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτός ο μπαμπάς συγκινεί όλο τον κόσμο – Συνοδεύει κάθε βράδυ την κόρη του σπίτι της (εικόνα)

Ο μπαμπάς είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μιας γυναίκας, και βέβαια το πρόσωπο που θα καθορίσει τη σχέση της με το άλλο φύλο.

Τι το ιδιαίτερο έχει η σχέση πατέρα-κόρης;

Η σχέση μιας κόρης με τον πατέρα της μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική τους ανάπτυξη.

Στην πραγματικότητα, όταν οι μπαμπάδες είναι παρόντες στη ζωή των κοριτσιών τους, τα κορίτσια μεγαλώνουν με μια υγιή αίσθηση του ποιες είναι.

Έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και έχουν μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τι θέλουν στη ζωή.

Για όλες τις κόρες εκεί έξω, να ξέρετε ότι ο πατέρας σας, σας αγαπά πιο πολύ από το οτιδήποτε.

Γιατί οι κόρες δένονται περισσότερο με τους μπαμπάδες;

Οι μπαμπάδες είναι πιο παιχνιδιάρικοι με τα παιδιά, κάτι που ελκύει τα κορίτσια να είναι πιο συνδεδεμένα με τους μπαμπάδες τους.

Οι γονείς δεν πρέπει να ανησυχούν για αυτό, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ισορροπήσουν όλα τα παιδιά εξίσου για να αποφύγουν τη ζήλια μεταξύ των αδερφών.

Οι γονείς αφιερώνουν ολόκληρη τη ζωή τους στα παιδιά τους από την πρώτη μέρα που θα γεννηθούν! 

Τα φροντίζουν, τα αγαπούν άνευ όρων και διασφαλίζουν πως είναι ασφαλή ακόμα κι όταν εκείνα ενηλικιώνονται και αυτονομούνται.

Το ίδιο κάνει και ο κύριος Félix Cárdenas, ένας 72χρονος πατέρας από την Παραγουάη, που φροντίζει για την ασφάλεια της μικρής του κόρης (που όμως είναι ενήλικη πια!) κάθε βράδυ τα τελευταία 3 χρόνια.

Η κοπέλα δε σχολάει από τη δουλειά της πριν από τις 9 το βράδυ, ενώ το λεωφορείο που παίρνει την αφήνει σε μία σκοτεινή στάση, όχι πολύ κοντά στο σπίτι της. Εκεί, την περιμένει κάθε νύχτα ο μπαμπάς της και τη συνοδεύει μέχρι το σπίτι της για να είναι σίγουρος πως η κόρη του δεν θα κινδυνεύσει.

Η Belén Cárdenas, μοιράστηκε τη φωτογραφία του μπαμπά της που την περιμένει στη στάση, γράφοντας:

«Δεν επιστρέφω σπίτι μέχρι τις 8:30 ή τις 9:00 και με περιμένει πάντα στη στάση του λεωφορείου. Μπαμπά, δεν θέλω να σε χάσω ποτέ. Σε αγαπώ πολύ».

 




Πηγή