Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτό σημαίνει να είσαι γονιός – Η συγκινητική φώτο πατέρα και κόρης που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Monet Nicole κατάφερε για ακόμη μια φορά να κάνει viral μία φωτογραφία της και όχι άδικα. Στη φωτογραφία που απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό, δείχνει έναν πατέρα να φιλά τρυφερά την κόρη του στο μέτωπο αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Δεν είναι μια απλή φωτογραφία. Δεν είναι μια απλή επίσκεψη στο μαιευτήριο. Αυτός ο πατέρας ταξίδεψε από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη απλά και μόνο για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης του τη στιγμή που θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Όταν οι γονείς σου ταξιδεύουν από την μια άκρη του κόσμου στην άλλη για να γνωρίσουν το μωρό σου… δεν κανακεύουν μόνο το παιδί σου αλλά και εσένα την ίδια!», έγραψε η φωτογράφος κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

H φωτογραφία αμέσως έγινε viral και πολλοί ήταν εκείνοι που την κοινοποίησαν, θέλοντας να δείξουν τι πώς μοιάζει η αγάπη των γονιών.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές ακόμη αντίστοιχες στιγμές με γονείς που βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών τους, την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.




Πηγή