Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτό τον λογαριασμό στο Instagram πρέπει να τον ακολουθεί κάθε έγκυος (pics)

Η εγκυμοσύνη είναι υπέροχη αλλά και συνάμα δύσκολη, ειδικά το πρώτο τρίμηνο που τα συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι εύκολα ή το τελευταίο τρίμηνο που η κοιλιά έχει φουσκώσει αρκετά και οι κινήσεις γίνονται όλες με δυσκολία.

Αν είστε έγκυος και χρειάζεστε ένα κίνητρο για να χαμογελάσετε όσο περιμένετε τους μήνες ή τις μέρες να περάσουν μέχρι να γεννήσετε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Μια μαία, η Hanna Liba, είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τη δημοφιλή σελίδα στο Instagram, Babytalk. Birthnurse. Εκεί μοιράζεται μαζί μας ξεκαρδιστικές κατασκευές που έχει φτιάξει με τουβλάκια και μέχρι στιγμής την ακολουθούν πάνω από 13.200 followers.

Μέσα από τις κατασκευές της ενημερώνει τις έγκυες για όλα όσα θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με έναν αστείο τρόπο. Για την ακρίβεια το #preggolego είναι στην πραγματικότητα το ταξίδι της Jane και του Joe, του ζευγαριού που θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί.

Το ταξίδι τους άρχισε με προβλήματα γονιμότητας, πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης, υπερήχους και όλα όσα νιώθει μια γυναίκα καθώς μεγαλώνει η κοιλιά της και αναπτύσσεται το μωρό της μέσα σε αυτή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις κατασκευές της και αν θέλετε να δείτε περισσότερες δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον λογαριασμό της.




Πηγή