Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό το μωράκι τρέλανε εκατομμύρια χρήστες του TikTok (βίντεο)

Η Emelia είναι ένα τρισχαριτωμένο μωράκι μόλις λίγων μηνών που έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών του TikTok με το χαμόγελο, το γέλιο και τα κατορθώματά της.

Η μαμά της, Sarah, έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου ανεβάζει κάθε λογής βίντεο με την Emelia και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 325 χιλιάδες ακολούθους. Οι αναρτήσεις της είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικές, ένα βίντεο όμως έχει ξεχωρίσει και έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 44 εκατομμύρια προβολές και 3,2 εκατομμύρια likes.

Το βίντεο αυτό διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, δεν έχει μουσική υπόκρουση όπως συνηθίζεται στις αναρτήσεις του TikTok και δείχνει κάτι πάρα πολύ απλό. Την μικρή Emelia να φτερνίζεται. Τα παραπάνω βέβαια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να γίνει viral αφού, τόσο το φτέρνισμα, όσο και η αντίδραση της χαριτωμένης μπέμπας, είναι άκρως απολαυστικά.

 

@hello.emelia

#babysneeze Caught another one ❤️ #viralbaby #babiesoftiktok

♬ original sound – Sarah

 

Εξίσου απολαυστικά είναι και τα βίντεο με το κοριτσάκι και τον μπαμπά του. Ο σύζυγος της Sarah απολαμβάνει να περνάει χρόνο με το μωρό και η νεαρή μητέρα δεν χάνει ευκαιρία να τους απαθανατίζει.

Στο παρακάτω βίντεο μπαμπάς και κόρη κάθονται στο ίδιο κρεβάτι. Ο μπαμπάς κουνάει το πόδι και η μικρούλα προσπαθεί να τον μιμηθεί.

 

@hello.emelia

I missed the first few times she did it ? #imitating #babiesoftiktok #viralbaby #feet #toes #baby

♬ Spongebob – Dante9k

 

Σε ένα άλλο, η Sarah και ο σύζυγός της έχουν ντύσει τη μικρή Emelia με μία ολόσωμη φόρμα, ροζ αθλητικά παπούτσια, τζιν μπουφάν και το κοριτσάκι ποζάρει σαν stylish μοντέλο. 

@hello.emelia

#babiesoftiktok #clothes #converse #viralbaby #babygirl OOTD for aunt Jessi @jessicahoffmeyer

♬ Summer Days – Martin Garrix / Macklemore / Patrick Stump


Πηγή