Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτό το μωρό έχει 7 μήνες να συνειδητοποιήσει ότι θα γίνει η μεγάλη αδελφή!

Εναν απίθανο και πρωτότυπο τρόπο βρήκε μία μαμά blogger για να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της!

Οι περισσότερες μανούλες θα είχαν αρκεστεί σε μία απλή ανάρτηση, αλλά η  Mel Watts αποφάσισε να το ανακοινώσει γράφοντας ένα μήνυμα στην μικρότερη κόρη της!

Η blogger του The Modern Mumma, πήρε μία φωτογραφία του κοριτσιου της να κλαίει και της έγραψε τα εξής: «Εχουν περάσει μερικές δύσκολες βδομάδες…. Η πρωινή ναυτία δε βελτιώνεται με τον αριθμό των μωρών που έχεις. Τι ειναι άλλο ένα; Ερχεται το τέταρτο. Τα παιδιά είναι χαρούμενα. Εγώ και ο Νόλαν πεταμε στα σύννεφα…»

Η 29χρονη μαμά με τον σύζυγό της έχουν ακόμη τον 10 ετών Ayden, την 4χρονη Ivie, και τη μόλις 1 έτους  Indie, που δε φαίνεται πολύ ευτυχισμένη… Η μαμά λοιπόν συνεχίζει «Συγνώμη που σου είπαμε ψέμματα. Δεν είσαι το τελευταίο μας μωρό. Εχεις μέχρι τον Ιούνιο του 2017 να το καταλάβεις και να συνηθίσεις  στην ιδέα. Μέχρι τότε θα το εκτιμούσαμε αν μάθαινες να κοιμάσαι τη νύχτα. Ξερω ότι έχεις σοκαριστεί. Να αισθάνεσαι τυχερή που το μαθαινεις πριν από τα αδέλφια μας και όλο τον κόσμο. Αν και νομίζουμε ότι εκείνοι θα χαρούν λιγο περισσότερο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, την αγάπη και τη στήριξη».

Από μας… συγχαρητήρια τόσο για το μωρό, όσο και για την ευρηματικότητα της ανακοίνωσης. Η ανάρτηση αυτή ανέβηκε στη σελιδα της Mel και ανυπομονούμε  για το ταξίδι αυτής της εγκυμοσύνης στα social media.

 


Πηγή