Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Βλάπτει το μωρό το σεξ κατά την εγκυμοσύνη; Βίντεο που δείχνει την απάντηση

Ας μιλήσουμε για το σεξ στην εγκυμοσύνη

Πολλοί άνδρες ανησυχούν ότι μήπως κατά τη διάρκεια του σεξ, βλάψουν το μωρό. Κάποιοι μάλιστα νιώθουν ότι το μωρό τους βλέπει (!!!) και κάποιοι άλλοι ότι θα το ακουμπήσουν (!!!).

Μπαμπάδες μην ανησυχείτε!

Κι όμως, όσες πολλές φορές έχουμε πει και εμείς μέσα από άρθρα μας, όχι δεν κινδυνεύει το μωρό. Ακούστε μια φορά ακόμη το podcast με το σχετικό θέμα ή διαβάστε το άρθρο του γυναικολόγου μας.

Βίντεο που δείχνει αν ο μπαμπάς μπορεί να βλάψει το έμβρυο κατά τη διάρκεια του σεξ

Όπως μπορείτε να δείτε από την εκπληκτική κατασκευή με πλαστελίνη που έφτιαξε μια μαία, η Louise, το πέος βρίσκεται αρκετά μακριά από το μωρό σας. Μάλιστα, από το σημείο της διείσδυσης μέχρι το μωρό, μεσολαβεί η τραχηλική βλέννα και τίποτε δεν μπορεί να τη διαπεράσει.

“Όπως μπορείτε να δείτε στην αρκετά πρόχειρη κατασκευή που έφτιαξα από πλαστελίνη, το μωρό σας βρίσκεται μίλια μακριά και δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβαίνει εκεί κάτω.

Οι γυναίκες συχνά (όχι πάντα) παρατηρούν ότι ο σύζυγός τους απογοητεύεται κατά τη διάρκεια του σεξ, μιας και πιστεύουν ότι “ακούμπησαν” το κεφάλι του μωρού. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, γι’ αυτό και πρέπει κάποιος να τους διαβεβαιώσει ότι κάνοντας σεξ ΔΕΝ βλάπτουν το μωρό!”, σχολίασε η Louise στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και δείχνει ακριβώς αν κατά τη διάρκεια του σεξ στην εγκυμοσύνη, κινδυνεύει το μωρό ή όχι.


Πηγή