Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γέννησε στο αυτοκίνητο και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την κάθε στιγμή

Η Monet Nicole είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας στις φωτογραφίσεις γέννας. Εκατοντάδες γονείς την έχουν εμπιστευτεί και όχι άδικα. Οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες και αποτυπώνουν τη μαγεία του τοκετού, τα συναισθήματα ζευγαριών που γίνονται γονείς αλλά και τις πρώτες στιγμές των νεογέννητων.

Η φωτογράφος έχει παρευρεθεί σε πολλές γέννες και μέσα από το προφίλ της  στο Instagram μοιράζεται τις πιο ιδιαίτερες εμπειρίες της.

Μία από αυτές και ο τοκετός μίας μητέρας μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ήταν καθ’ οδόν για το μαιευτήριο. Η Monet ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

«Τα μωρά μερικές φορές έρχονται όταν και όπως το θελήσουν.

Μία από τις πελάτισσές μου σχεδίαζε να γεννήσει στο νερό στο μαιευτήριο στο οποίο εργαζόταν. Το γλυκό της μωρό όμως αποφάσισε να έρθει ξαφνικά και γρήγορα, όσο εκείνη ήταν στο σπίτι. Στο μαιευτήριο πήγαν για να βγάλουν τον πλακούντα, κάτι το οποίο έγινε μερικά λεπτά αφού έφτασαν.

Εκτός από σοκαρισμένοι, γελάσαμε πολύ. Οι εγκυμοσύνες και το τοκετός μπορούν πραγματικά να μας διδάξουν τόσα πολλά για το να αφήνουμε τα πράγματα απλώς να συμβούν.»

Η Monet Nicole έβγαλε φωτογραφίες μέσα στο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό, αλλά και από το μαιευτήριο. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή