Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γέννησε τρίδυμα – Υπέροχες φωτογραφίες από τον τοκετό της

Μια μαμά από τη Γουαδαλαχάρα έφερε στον κόσμο τρίδυμα και από το πλευρό της δεν έφυγε στιγμή η κόρη της και ο σύζυγό της. Τις φωτογραφίες απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η Karla Cabrera, φωτογράφος εγκυμοσύνης, τοκετού και οικογένειας και ήδη έχουν γίνει ανάρπαστες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την πολύδυμη κύηση

Πολύδυμη ονομάζεται η κύηση κατά την οποία συνυπάρχουν δύο ή περισσότερα έμβρυα στην ενδομήτρια κοιλότητα. Οι πολύδυμες κυήσεις αποτελούν το 1% όλων των κυήσεων, ενώ οι δίδυμες αποτελούν το 95% του συνόλου των πολυδύμων κυήσεων.

Τι είναι τα μονοζυγωτικά δίδυμα; Μάθετε τα πάντα για αυτά

Πολύδυμη κύηση και προωρότητα

Το 20% των πρόωρων νεογνών προέρχονται από δίδυμες κυήσεις. Ως εκ τούτου, συχνότερη παρακολούθηση προγεννητικά είναι αναγκαία για να μειώσει τον κίνδυνο για τη μητέρα και τα έμβρυα.

Τριπλή ευτυχία

Η μητέρα από το Μεξικό περίμενε πώς και πώς τον ερχομό των παιδιών της και το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της μεγαλύτερης κόρης της, που μερικές ώρες πριν τον τοκετό φωτογραφήθηκαν μαζί για να θυμούνται αυτή την υπέροχη εμπειρία.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η φωτογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και λίγο αργότερα ακολούθησαν οι φωτογραφίες από τη γέννηση των τριδύμων.

Δείτε τις όλες παρακάτω:




Πηγή