Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Γιατί κρύβονται οι μπαμπάδες στην τουαλέτα; Δείτε τα αποτελέσματα έρευνας

Σίγουρα δεν θα το πιστέψετε, αλλά νέα έρευνα εξηγεί ότι οι μπαμπάδες περνούν χρόνο στο μπάνιο για να αποφύγουν λίγο χρόνο από την οικογένειά τους.

Αφήστε με ήσυχο!!!

Ναι! Όπως αποδεικνύεται το ένα τρίτο των ανδρών στην Βρετανία, χρησιμοποιεί το μπάνιο για να κρυφτεί…

Με λίγα λόγια, επιδίωκαν να αποφύγουν πράγματα στο σπίτι, που έδειχναν ενοχλητικά.

«Σε έρευνα 1000 ανδρών διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες κατά μέσο όρο ξοδεύουν συνολικά επτά ώρες το χρόνο στο μπάνιο, αποφεύγοντας απλά πράγματα», αναφέρει η The Independent. «Οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους κρύβονταν στην τουαλέτα ήταν για να αποφύγουν τις δουλειές και να δουν τα κινητά τους χωρίς να τους διακόπτει κανείς!».

Εκτός από τα παραπάνω όμως, οι άνδρες κρύβονται και για άλλους λόγους στο μπάνιο

Για παράδειγμα, το 45 τοις εκατό δήλωσε ότι «δυσκολευόταν να βρει χρόνο για τον εαυτό του» έτσι το μπάνιο έγινε ένα πολύτιμο καταφύγιο!

Το 25 τοις εκατό δήλωσε «ότι οι σύντροφοί τους δεν εκτιμούσαν το πόσο πολυάσχολη ήταν η ζωή τους και γι΄αυτό έβρισκαν την ηρεμία τους εκεί»  και το 25 τοις εκατό ανέφερε ότι αν δεν κρυβόταν στο μπάνιο δεν ήξερε πώς θα τα είχε βγάλει πέρα με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις.

Το 33 τοις εκατό των ανδρών, επιβεβαίωσε ότι το μπάνιο ήταν το μόνο καταφύγιό τους και το 14 τοις εκατό αποκάλυψε ότι πήγαινε εκεί προετοιμασμένο καθώς είχε αποθηκευμένα περιοδικά, βιβλία, ακόμη και σνακ.

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι τις περισσότερες φορές τους διέκοπταν οι σύζυγοί τους ακόμη και τα παιδιά τους.

Time out ακόμη και για τις μαμάδες!

«Τι συμβαίνει με τις γυναίκες»… ίσως να αναρωτιέστε. Δεν κρύβονται και εκείνες στο μπάνιο;

Λοιπόν, ναι! Όχι τόσο συχνά όσο οι άνδρες, αλλά το κάνουν. Περίπου το 20 τοις εκατό των γυναικών χρησιμοποιούν το μπάνιο για να «δραπετεύσουν» από την καθημερινότητα.

Οι γονείς νιώθουν πίεση και ένταση αρκετές φορές και το μπάνιο είναι το μόνο καταφύγιο στο σπίτι.


Πηγή