Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Δέκα στιγμές της μητρότητας διαφορετικές αλλά εξίσου απολαυστικές

Η ζωή ενός γονιού δεν είναι ποτέ πληκτική. Η καθημερινότητά του όσο ίδια κι αν φαντάζει άλλο τόσο ανατρεπτική μπορεί να γίνει.

Ειδικά αν στο σπίτι υπάρχουν περισσότερα από ένα παιδιά. Οπως συμβαίνει με την Kayela Larson, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία βρήκε μια δημιουργική διέξοδο για να αντιμετωπίζει το χάος (τέσσερα παιδιά είναι αυτά).

Έτσι, άρχισε να σχεδιάζει σε χαρτί στιγμές της καθημερινότητάς της ως μητέρα με πολλές δόσεις χιουμοριστικής τρέλας.

Η αγάπη της για το σχέδιο γεννήθηκε παρακολουθώντας κλασσικές ταινίες της Disney, όπως τη «Μικρή Γοργόνα» και συνεχίστηκε και στα φοιτητικά της χρόνια.

Όμως μετά τις σπουδές της, τα όποια σχέδια αναβλήθηκαν λόγω της οικογένειάς της. Η μία γέννα ακολουθούσε την άλλη, τα χρόνια πέρασαν όμως η φλόγα για το σχέδιο παρέμενε ζωντανή. Και αναζωπυρώθηκε ένα βράδυ που καθόταν στην κουζίνα μετά από μια δύσκολη μέρα.

Τότε πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με κάτι που αγαπούσε πολύ και την αντιπροσώπευε. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το σχέδιο. « Αποφάσισα ότι ο” καλλιτέχνης ” ήταν ένα μέρος της ταυτότητάς μου που δεν ήμουν έτοιμη να παρατήσω ακόμα. Υποθέτω ότι ήταν η κλήση αφύπνισης που χρειαζόμουν γιατί αμέσως ξεκίνησα δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Στα έργα της η Larson άρχισε σιγά σιγά να ανακτά την εμπιστοσύνη στον εαυτό της  και να βελτιώνει το στυλ της. Όσο για έμπνευση… Είναι αστείρευτη όπως και οι «τρελές» στιγμές με την οικογένειά της.

Δείτε τα απολαυστικά σκίτσα της στη gallery που ακολουθεί:

Φωτογραφίες: Instagram @ Kayela




Πηγή