Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δίδυμα αγόρια δέκα ετών έσωσαν τον μπαμπά τους από πνιγμό – Η ψυχραιμία τους εντυπωσιάζει

Ένα μπαμπάς από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών χρωστάει τη ζωή του στους δίδυμους γιους του που του έσωσαν τη ζωή από βέβαιο πνιγμό.

Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές εβδομάδες στο σπίτι της οικογένειας. Ο 46χρονος Brad Hassing έκανε ασκήσεις διαλογισμού στην πισίνα κάτω από το νερό όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

«Κολυμπούσαμε όλοι μαζί. Τα αγόρια έπαιζαν και εγώ είπα να κάνω μερικές ασκήσεις διαλογισμού στο νερό, κάποιες από τις οποίες γίνονται και κάτω από το νερό» είπε ο Brad σε συνέντευξή του στο ABC. «Κάποια στιγμή απλά δεν θυμάμαι να τελειώνω μία άσκηση που είχα ξεκινήσει».

Τα δύο δεκάχρονα αγόρια Bridon και Christian ήταν στην πισίνα με έναν γείτονα φίλο του, έπαιζαν με το νερό, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον μπαμπά τους που ήταν για ώρα κάτω από το νερό.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου τον έβγαλαν στην επιφάνεια και το ξάπλωσαν στην άκρη της πισίνας. «Ζύγιζαν πόσο γύρω στα 35 κιλά και εγώ πάνω από 83. Κανονικά, σωματικά δεν έπρεπε να μπορούσαν να κάνουν ότι έκανα, όλα όμως πήγαν υπέροχα.»

Τα δύο αγόρια δεν είχαν κάνει μαθήματα πρώτων βοηθειών, ακολούθησαν όμως, όπως είπαν, τη διαδικασία που είχαν δει στις ταινίες. Πίεσαν αρκετές φορές τον μπαμπά τους στο στήθος με τα χέρια και του έδωσαν το φιλί της ζωής.

Όταν ο 46χρονος συνήλθε, θυμάται ότι άκουγε τις φωνές των παιδιών του να του λένε «Μπαμπά, γύρνα!» και «Μπαμπά, όλα θα πάνε καλά. Πρέπει όλα να πάνε καλά.»

 

Ο Brad δηλώνει περήφανός για τους γιους του και πλέον θεωρεί και τον φίλο τους, Sam, μέλος της οικογένειάς του.  Όσο για τα δύο αγόρια, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν μαθήματα πρώτων βοηθειών, έτσι ώστε να ξέρουν τι να κάνουν σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι με ανάλογο περιστατικό.

Με πληροφορίες από goodmorningamerica.com


Πηγή