Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δείξτε νεότερες με αυτά τα απλά κουρέματα (vid)

Κι όμως μια αλλαγή στο κούρεμά σας όχι μόνο θα σας δείξει ανανεωμένη αλλά και νεότερη.

Αρκεί ο κομμωτής να είναι σε θέση να γνωρίζει ποιο κούρεμα σας κολακεύει και αν μπορείτε να το υποστηρίξετε. Και δεν εννοούμε μόνο στιλιστικά αλλά και αν είστε σε θέση να το φορμάρετε σωστά. Γιατί είναι άλλο να φεύγετε καλοχτενισμένη από το κομμωτήριο και άλλο να προσπαθείτε με κόπο να στρώσετε τα μαλλιά σας μετά από κάθε λούσιμο.

Τολμήστε λοιπόν μια αλλαγή στα μαλλιά σας ξεκινώντας από το μήκος. Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους. Όμως, το μήκος μπορεί να σας προσθέτει χρόνια! Γι’ αυτό συζητήστε με τον κομμωτή της τι είδους κούρεμα θα σας πρότεινε που να ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου σας.

Ένα καρέ, ασύμμετρο ή κανονικά με ή χωρίς αφέλειες, εκτός του ότι είναι πρακτικό μπορείτε να το χτενίσετε σχετικά εύκολα και με διαφορετικούς τρόπους. Επιπλέον είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που επανέρχεται ξανά και ξανά στη μόδα με κάποιες παραλλαγές.

Αν μάλιστα συνδυάσετε το κούρεμα και με αλλαγή χρώματος των μαλλιών, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια κουρέματα μπορούν να σας δείξουν νεότερη.


Πηγή