Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Δείτε τις αντιδράσεις των περαστικών μπροστά σε μια σέξι γυναίκα και μια θηλάζουσα μητέρα! (βίντεο)

Θεωρούν την εικόνα μιας μαμάς που ταΐζει το παιδί της στο πάρκο, την καφετέρια και το εστιατόριο αηδιαστική με πολλές φορές μάλιστα να ζητούν από αυτές να μη θηλάζουν καθόλου τα παιδιά τους σε δημόσιους χώρους ή αν τελικά θέλουν να θηλάσουν να το κάνουν ιδιωτικά, όπως σε μια τουαλέτα.

Αλλά κακά τα ψέματα ποιος θα έτρωγε το φαγητό του σε μια τουαλέτα; Σίγουρα κανείς.

Το θέμα του δημόσιου θηλασμού και το τι τελικά θεωρεί «αηδιαστικό» ο καθένας, θέλησε να θίξει μέσα από ένα πείραμα ο Joey Salads, ένας νεαρός που διατηρεί δικό του κανάλι στο You tube. Έτσι λοιπόν ζήτησε από μία νεαρή μαμά και ένα σέξι μοντέλο τη βοήθειά τους.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε τις αντιδράσεις περαστικών στο δρόμο και σε ένα εμπορικό κατάστημα, μπροστά στο θέαμα μιας μαμάς που θηλάζει το μωρό της σε ένα παγκάκι και μιας γυναίκας που έχει το μπούστο της διάχυτο.

Οι περισσότεροι θεωρούν αηδιαστικό το γεγονός ότι μια γυναίκα θηλάζει ένα μωρό με το στήθος της και σέξι, καυτό και φυσιολογικό, το διάχυτο στήθος της άλλης γυναίκας.

Δείτε το βίντεο που μόνο σκοπό έχει να καταργήσει το ταμπού του δημόσιου θηλασμού, επιτρέποντας στις μητέρες να ταΐζουν τα μωρά τους χωρίς να τις ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, καθώς πρόκειται για μια φυσική κίνηση φροντίδας από μια μητέρα προς το παιδί της.


Πηγή