Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δεν μπορεί να παντρευτεί τον μπαμπά της & είναι απαρηγόρητη

Το οιδιπόδειο σύμπλεγμα και η ιδιαίτερη σχέση που έχουν τα κορίτσια με τον πατέρα τους είναι κάτι γνωστό και όλα τα κορίτσια στην νηπιακή ηλικία τους είναι ερωτευμένα με τον μπαμπά τους.

Κάποια κορίτσια καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα δεν μπορούν να παντρευτούν τον μπαμπά τους, κάποια άλλα όμως, όπως για παράδειγμα η τρίχρονη Bella Atkinson, δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Σε ένα πολύ γλυκό και συνάμα συγκινητικό βίντεο που απαθανάτισε η μαμά της, Jenna Atkinson, με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου, η Βella συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας “Μπαμπάκας Matt” και αυτός… είναι ήδη παντρεμένος.

Η μικρούλα βάζει τα κλάματα μόλις αντιλαμβάνεται ο μπαμπάς της ότι είναι παντρεμένος με τη μαμά της. Όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, η μικρή κλαίει σπαρακτικά που δεν μπορεί να παντρευτεί τον μπαμπά της.

Η μητέρα της δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες της μικρούλας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με στιγμές της μικρής Isabella με τον μπαμπά της, που καθημερινά της μαθαίνει πώς να είναι ατρόμητη και δυνατή.

Δείτε τες και εσείς έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η μαμά Jenna στον προσωπικό της λογαριασμό.




Πηγή