Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δώρα που μπορείτε να κάνετε σε μια μαμά με αφορμή τη γιορτή της μητέρας

Η μέρα πλησιάζει…έχεις σκεφτεί το δώρο της μητέρας σου;

Όσο χρονών και να γίνουμε όταν έρχεται η γιορτή της μητέρας ψάχνουμε το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα που μας έφερε στον κόσμο και μας μεγάλωσε με την ανιδιοτελή της αγάπη. Φέτος σας προτείνουμε κάτι πέρα από τα κλασσικά λουλούδια, για να γεμίσει η μητέρα σας με χαρά!

Photo by Karolina Bobek on Unsplash

Χειροποίητο Lip balm

Φτιάξτε ένα ενυδατικό lip balm για την αγαπημένη σας μανούλα με υλικά που θα προμηθευθείτε κυρίως από το φαρμακείο της γειτονιάς. Συγκεκριμένα θα χρειαστείτε:

  • 1 κ.σ. βούτυρο κακάο
  • 1/2 κ.σ. έλαιο καρύδας
  • 1 κ.σ. έλαιο αμυγδάλου
  • 1/2 κ.σ. κηρήθρα
  • 1 κ.σ. gel aloe vera
  • 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
  • 1 μικρό άδειο βαζάκι για να τοποθετήσετε το lip balm όταν θα είναι έτοιμο

Για να φτιάξετε το lip balm τοποθετήστε αρχικά το βούτυρο κακάο, το έλαιο καρύδας, το έλαιο αμυγδάλου και την κηρήθρα μέσα σε ένα κατσαρολάκι και βάλτε το στο μάτι της κουζίνας για να ζεσταθεί και να λιώσουν όλα τα υλικά μαζί. Βγάλτε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέστε το gel και το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε το μείγμα μέσα στο βαζάκι. Χρησιμοποιήστε μια όμορφη συσκευασία για να δώσετε το χειροποίητο αυτό καλλυντικό στη μαμά σας.

Spa και μασάζ

Μπορείς να της κλείσεις μία μέρα σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να κάνει ό,τι εκείνη θέλει! Φρόντισε μόνο η μέρα να είναι ανοιχτή, έτσι ώστε να μπορέσει να την ρυθμίσει εκείνη όποτε επιθυμεί και έχει χρόνο.

Βόλτα

Μία βόλτα μαζί σου στη θάλασσα, μετά φαγητό στο αγαπημένο της εστιατόριο ή σε θεατρική παράσταση της επιλογής της, είναι ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε μητέρα. Ο χρόνος που θα αφιερώσεις για να περάσεις μαζί της, είναι το μόνο που θέλει η κάθε μανούλα.

Ένα βιβλίο

Από τον αγαπημένο της συγγραφέα, ή μια συλλογή με ποιήματα αφιερωμένα στην μητέρα. Είτε βιβλία που την ενδιαφέρουν, όπως αυτοβελτίωσης ή ιστορικά, ή φιλοσοφικά ή διάφορα δοκίμια. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχει ήδη στην βιβλιοθήκη της το συγκεκριμένο βιβλίο.

Σετ σεντόνια

Είναι ένα πολύ χρήσιμο δώρο. Ειδικά εάν η μαμά σου σου έχει γκρινιάξει πολλές φορές για τα απαρχαιωμένα σεντόνια της ή έχει ζηλέψει ένα δικό σου σετ, δεν έχεις παρά να τις παραγγείλεις το δικό της!


Πηγή