Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Εγκυμοσύνη και ομορφιά: Εύκολες σπιτικές μάσκες προσώπου για να τονώσετε την επιδερμίδα σας (vids)

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι αλλαγές που θα παρατηρήσετε στο σώμα σας είναι πολλές.

Το χρώμα της επιδερμίδας αλλάζει σε διάφορα σημεία του σώματος. Οι θηλές και η θηλαία άλως συνήθως σκουραίνουν και οι φακίδες, οι κρεατοελιές και τα σημάδια εκ γενετής μπορεί επίσης να γίνουν να αποκτήσουν πιο έντονο χρώμα (σκούρο καφέ)  και να μεγαλώσουν.

Επίσης, η επιδερμίδα μπορεί να γίνει ξηρή και να νοιώθετε φαγούρα στην κοιλιά. Σε αυτή την περίπτωση προσθέστε θρεπτικά έλαια στο νερό και κάντε ένα μπάνιο. Δοκιμάστε έλαιο από γλυκό αμύγδαλο ή τζοτζόμπα. Προσέξτε να μη γλιστρήσετε όταν μπαίνετε και βγαίνετε από τη μπανιέρα.

Πολλές γυναίκες παρουσιάζουν ραγάδες που προκαλούνται από το τέντωμα της επιδερμίδας. Οι ραγάδες αρχίζουν ως κόκκινες δαντελωτές γραμμές γύρω από το στήθος, τους μηρούς ή την κοιλιά και τελικά ξεθωριάζουν σε ασημιές ρίγες ύστερα από μερικούς μήνες. Ωστόσο, δεν εξαφανίζονται εντελώς.

Μάσκες ομορφιάς για το πρόσωπο

Αυτά ως προς τις γενικότερες αλλαγές στο σώμα. Όμως συχνά πολλές γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης διαπιστώνουν ότι η επιδερμίδα του προσώπου της είναι πιο αφυδατωμένη, «τραβάει» ή εμφανίζει πανάδες.

Προκειμένου να διατηρήσετε το πρόσωπό σας λείο και ενυδατωμένο, είναι ευκαιρία τώρα που είστε σπίτι να κάνετε μάσκες ομορφιάς με αγνά υλικά.

Εμείς σας προτείνουμε τις εξής:

Μάσκα με αβοκάντο 

Μάσκα με λάδι καρύδας

 

 Μάσκα με έλαιο jojoba

 
 

Μάσκα με γιαούρτι 

 

Πηγή