Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Εκπληκτικά καλοκαιρινά χτενίσματα για μαμάδες που θέλουν να ξεχωρίζουν

Μετά από μια δύσκολη άνοιξη που μας βρήκε όλες στο σπίτι, φορώντας τα κολάν, τις πυτζάμες μας και έχοντας μονίμως τα μαλλιά μας πιασμένα κότσο, ήρθε η ώρα να ανανεωθούμε λίγο και να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας για να βρουν ξανά την λάμψη και την ομορφιά του παρελθόντος.

Λαμπερά μαλλιά

Αν βάφετε τα μαλλιά σας, ανανεώστε το χρώμα σας ώστε να τους δώσετε ξανά την παλιά τους λάμψη.

Αν δεν βάφετε τα μαλλιά σας μια σπιτική μάσκα που θα τα κάνει να λάμψουν σε χρόνο dt είναι ό,τι χρειάζεστε. Αν δεν το γνωρίζετε το γιαούρτι μπορεί να ενυδατώσει την τρίχα κάνοντάς τη πιο «ζωντανή» και πιο λαμπερή. Κάντε μασάζ με 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι σε νωπά μαλλιά, αφήστε το για 15 λεπτά να δράσει και έπειτα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Λούστε τα μαλλιά σας όπως συνήθως και αφήστε τα να στεγνώσουν χωρίς πιστολάκι.

Ίσια μαλλιά

Αν έχετε ίσια μακριά μαλλιά, οι επιλογές χτενισμάτων είναι πολλές. Σίγουρα θέλετε κάτι άνετο, όμορφο και να σας επιτρέπει να τα βγάζετε πέρα με τα παιδιά.

Στενάκι

Πλεξούδες

Χαμηλή αλογοουρά

Σγουρά μαλλιά

Αν έχετε σγουρά μακριά μαλλιά, και εδώ οι επιλογές χτενισμάτων είναι πολλές όπως και στα ίσια. Υπάρχουν αρκετά καλοκαιρινά χτενίσματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφη ακόμη και αν αλλάζετε την πάνα του μωρού σας.

Πιασμένα ψηλά

Πιασμένα με ένα φουλάρι ή μαντήλι

Λίγα επάνω λίγα κάτω

Καρέ μαλλιά

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι το καρέ είναι ένα εύκολο κούρεμα που δεν χρειάζεται πολλά-πολλά, αλλά οι παρακάτω φωτογραφίες θα διαψεύσουν ό,τι έχετε ακούσει. Υπάρχουν όμορφα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μέσα ή έξω από το σπίτι.

 

 

 

 

Αρκετά κοντά μαλλιά

Η αλήθεια είναι ότι τα αρκετά κοντά μαλλιά είναι το κούρεμα που βολεύει όλες τις μαμάδες που το έχουν. Δεν κυκλοφορούν μονίμως με ένα λαστιχάκι στα χέρια, δεν πονάει το κεφάλι τους από τον κότσο που βρίσκεται στο κεφάλι τους από το πρωί μέχρι το βράδυ και γλιτώνουν χρόνο το πρωί κατά το χτένισμα. Ωστόσο όμως, υπάρχουν πολλές ιδέες για μοναδικούς τρόπους στιλιζαρίσματος.

 

 

Χτενίσματα για την παραλία

Και οι μαμάδες πάνε στην παραλία και θέλουν και εκεί ένα άνετο χτένισμα. Αν παρατηρήσετε ακόμη και εκεί έχουν τα μαλλιά τους είτε κάτω, είτε πιασμένα αλογοουρά ή -κλασικά- κότσο. Κι όμως υπάρχουν τόσα χτενίσματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στην παραλία.

Δείτε τα στη gallery που ακολουθεί.




Πηγή