Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ενεργοί Μπαμπάδες: «Μπαμπά, θέλω μόνο να μάθω να σε αγαπάω»

Η τέχνη ενώνει τις “φωνές” όλων των λαών του κόσμου, εκφράζοντας πανανθρώπινα συναισθήματα και διαχρονικές αξίες.

Στον κόσμο του “σήμερα”, όπου η επικοινωνία και η πληροφορία μπορούν να διαδίδονται πιο άμεσα από ποτέ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε ολόκληρο τον πλανήτη βιώνονται ανησυχίες και προβληματισμοί με πανομοιότυπο τρόπο από τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικής ή φυλετικής καταγωγής, κοινωνικής ή οικονομικής προέλευσης.

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να ανατρέφεται από κοινού και από τους δύο γονείς του και να έχει ισότιμη πρόσβαση επικοινωνίας σε αυτούς, εφόσον είναι ικανοί φροντιστές. Έχει φτάσει ο καιρός, η κοινή ανατροφή με ίσο χρόνο να γίνει πραγματικότητα σε όλες τις χώρες του πλανήτη και για κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο αυτόν, ανεξάρτητα από την διακοπή ή μη της σχέσης μεταξύ των γονέων του.

Δυνατά συναισθήματα

Για την ανάγκη όχι μόνο του μπαμπά αλλά και του παιδιού να είναι μαζί μιλάει το τραγούδι του Paolo Martini με τιλο ” Emozioni potenti” που κυκλοφορεί και με ελληνικούς υπότιτλους.

Οι  ενεργοί μπαμπαδες για τα δικαιώματα του παιδιού ευχαριστούν τους δημιουργούς και τους συντελεστές του υπέροχου αυτού τραγουδιού για την παραχώρηση άδειας υποτιτλισμού στα ελληνικά.

Οπως αναφέρουν είναι “πλέον έκδηλο και αναγκαίο, περισσότερο από ποτέ, να διασφαλιστούν τα ατομικά δικαιώματα όλων των ανθρώπων παγκοσμίως, για να έχουμε ισορροπημένες και υγιέστερες ψυχικά κοινωνίες, πόσω δε μάλλον, όταν πρόκειται για τα δικαιώματα των νέων ανθρώπων, των αυριανών πολιτών του Κόσμου… τα  Παιδιά! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Dario Daniele και Paolo Martini και ευχόμαστε να έχουν πάντα υγεία και ευτυχία”. 

Ακούστε το υπέροχο τραγούδι τους στο βίντεο που ακολουθεί: 


Πηγή