Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Εντυπωσιακό πρωινό για παιδιά: Δείτε προτάσεις για ευφάνταστα πιάτα (pics)

Το πρωινό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα καλό και θρεπτικό πρωινό συμβάλλει στο να αποκτήσουν τα παιδιά υγιεινές διατροφικές συνήθειες από τη μικρή τους ακόμα ηλικία, προλαμβάνει την παχυσαρκία, ρυθμίζει το σωματικό βάρος και συμβάλλει στη βελτίωση των σχολικών επιδόσεων.

Ναι, μπορεί πλέον τα σχολεία να είναι κλειστά και πάλι όμως, ένα καλό πρωινό θα δώσει όλη την απαραίτητη ενέργεια στο παιδί σας για ένα δυνατό ξεκίνημα της μέρας του και θα θέσει τις βάσεις για μια ισορροπημένη διατροφή που θα ακολουθήσει σε όλη του τη ζωή.

Τι μπορείτε να φτιάξετε στο μικρό σας για πρωινό;

Οι εναλλακτικές είναι πολλές, ανάλογα με τα υλικά που έχετε σπίτι σας και τα γούστα του παιδιού σας. Ψωμί με γαλοπούλα και τυρί, γάλα με δημητριακά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, φρέσκα φρούτα, αυγά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας.

Και επειδή σημασία έχει και η παρουσίαση του πιάτου σας, εμείς βρήκαμε τον τρόπο να εντυπωσιάσετε το παιδί σας με ευφάνταστα και άκρως παιχνδιάρικα πιάτα που θυμίζουν έργα τέχνης.

Έαν έχει ήδη ξεκινήσει η καλοκαιρινή άδειά σας ή έαν ακόμα δουλεύετε με τηλεργασία ή τελοσπάντων εάν το πρωί βρίσκεστε σπίτι και έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά πιάτα όπως αυτά που θα δείτε παρακάτω, ένα κάθε μέρα. Εναλλακτικά, πάρτε ιδέες για να φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό πρωινό το Σαββατοκύριακο.

 

 


Πηγή