Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επτά σκίτσα που αποτυπώνουν το μεγαλείο της οικογένειας (pics)

Η Amanda Oleander είναι μία ταλαντούχα σκιτσογράφος και όπως ίσως θυμάστε, στο παρελθόν έχουμε μοιραστεί ξανά μαζί σας μερικά από τα πολύ ιδιαίτερα σκίτσα της.

Οι δημιουργίες της περιγράφουν απλές καθημερινές στιγμές και παράλληλα αποτυπώνουν την ουσία των σχέσεων. Τη σχέση ενός γονιού με το παιδί του και τον σπουδαίο ρόλο στην ανατροφή του, τις μοναδικές στιγμές της εγκυμοσύνης, τη σχέση του ζευγαριού και το μεγαλείο της οικογένειας.

Με αφορμή την επικείμενη Γιορτή του Πατέρα, η Amanda δημοσίευσε μία ακόμα σειρά από σκίτσα στον λογαριασμό της στο Instagram, στα οποία εστιάζει στη πατρική φιγούρα ως κομμάτι της οικογένειας. Σκίτσα απλά κι όμως τόσο ουσιαστικά.

Το αγαπημένο μας είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω. Το κάθε μέλος της οικογένειας αποτυπώνεται ως ένα κομμάτι παζλ και όλα μαζί ενώνονται άρτια μεταξύ τους.

skitsa 1

Όλα τα σκίτσα της Amanda αποτυπώνουν απλές οικογενειακές στιγμές. Άλλα με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, άλλα με τον μπαμπά ή τη μαμά και το παιδί και άλλα με μέλλοντες γονείς που περιμένουν με ανυπομονησία τη γέννηση του παιδιού τους. Δείτε τα στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή