Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ετεοκλής Παύλου: Θα λιώσετε με τις αγκαλιές που κάνει στην κόρη του

Δημοσιεύει λίγα πράγματα ο ίδιος και πολλά η σύζυγός του,Ελένη Χατζίδου. Ευτυχώς υπάρχει κι εκείνη και βλέπουμε το πόσο τρυφερός και δοτικός μπαμπάς είναι.

Κάθε φορά που κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, νιώθει ότι κρατά τον κόσμο ολόκληρο και όχι άδικα. Είναι ένας πολύ τυχερός άνδρας. Έχει μια υπέροχη γυναίκα που τον λατρεύει και λιώνει στην κυριολεξία για εκείνον και μια κόρη που της προσφέρει τα πάντα.

Αλήθεια πείτε μας, είδατε το βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram; Εκείνο που τον δείχνει να χορεύει με την μικρή Μελίτα; Αν όχι, ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

 

Ο τρόπος που την κρατά στα χέρια του, το τρόπος που την κοιτάζει δείχνει ακριβώς όλα του τα συναισθήματα. Κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό πλάσμα που μεγαλώνοντας θα δένεται όλο και περισσότερο μαζί του. Όλοι γνωρίζουν ότι οι κόρες έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στους μπαμπάδες τους και ο Ετεοκλής φροντίζει να χτίζει αυτό το δέσιμο από τώρα που το Μελιτάκι είναι ακόμη μικρό.

Δείτε τις πιο τρυφερές στιγμές μπαμπά και κόρης, έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει οι ίδιοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Θα λιώσετε!




Πηγή