Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ζευγάρι υιοθέτησε 4 παιδιά σε 24 ώρες, στην πιο μαγική ημέρα στην Ιστορία των Υιοθεσιών

Οταν η Kaley Carling ξύπνησε στις 19 Οκτωβρίου δεν είχε ιδέα ότι θα ζήσει τη μέρα που θα αποκτήσει 4 παιδιά. Πόσταρε η ιδια την ιστορία της μαζί με φωτογραφίες από τα πανέμορφα παιδιά που απέκτησαν με τον σύζυγό της.

Ηδη ανέθρεφαν δύο από αυτά τον τελευταίο χρόνο, τα δύο τους κορίτσια. Οι νομικές λεπτομέρειες και επιβεβαιώσεις ήρθαν μαζί με την υιοθεσία δύο ακομη διδύμων, εντελώς τυχαία, την ίδια μέρα!

«Το ταξίδι μας δεν ήταν εύκολο μέχρι εδώ. Ζητήματα υγείας, υπογονιμότητας, αποτυχημένες υιοθεσίες, θάνατος, πόνος, πολύς πόνος. Ολα μας εχουν χτυπήσει την πόρτα. Και πολλές φορές πιστέψαμε ότι δε θα ορθοποδήσουμε ποτέ. Ο λόγος που δημοσιεύουμε την απίστευτη ιστορία μας είναι για να ενθαρρύνουμε όσους μπορεί να περνάνε παρόμοιες καταστάσεις. Ειμαστε εδώ για να δώσουμε ελπιδα. Οταν νομίζετε ότι πρέπει να τα παρατήσετε, μην το κανετε. Σπρώξτε. Θα αξίζει στο τέλος» έγραψε το ζευγάρι.

Η υγεία της Kaley δεν την άφησε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά, και οι δυσκολίες της υιοθεσίας ήταν πολλές. Κατάφεραν να πάρουν στο σπίτι τους και να γίνουν ανάδοχοι για την 2 ετών Haven, και την 14 μηνών Indie, περιμένοντας τις τελικές λεπτομέρειες που θα τους επέτρεπαν να γίνουν η μαμά και ο μπαμπάς των κοριτσιών επίσημα. Με μία τρελή σειρά συγκυριών, την ίδια μέρα που έγινε αυτό, η Kaley δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία μαμά που τότε κυοφορούσε δίδυμα και έψαχνε θετούς γονείς για τα παιδιά της. Οι 9 μηνων τώρα  Sunny και Weslie  ανήκουν πλέον στην οικογένεια.

«Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις υιοθεσίες και για τα 4 κορίτσια μας στις 19 και 20 Οκτωβρίου» είπε η Kaley στο Parents.com. «Το λες ευκολα και το καλύτερο 24ωρο της ζωής μας! Η εισαγγελέας που χειρίστηκε το θέμα, είπε ότι δεν έχει δει τόση πολλή αγάπη και στήριξη ποτέ μέσα στη διακστική αίθουσα, στη θητεία της ως τώρα.»

Η Kaley είναι περήφανη που δεν εγκατέλειψε τα όνειρά της για μία μεγάλη οικογένεια και τώρα μαζί με τον σύζυγό της καμαρώνουν για τα τέσσερα κορίτσια τους!


Πηγή