Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η δίαιτα των celebrities έχει μόνο ένα μυστικό – Σας το αποκαλύπτουμε! (vid)

Θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα και να έχετε το σώμα των ονείρων σας χωρίς ιδιαίτερη άσκηση ή μέτρηση θερμίδων. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ωστόσο υπάρχουν κάποια μικρά διατροφικά μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Τέτοια μυστικά περιλαμβάνει και η δίαιτα που ακολουθούν αρκετές διάσημες ανάμεσά τους και οι Jennifer Aniston και Gisele Bundchen.

Η βασική ιδέα του προγράμματος είναι ότι όλα τα τρόφιμα χωρίζονται σε δύο διαφορετικές ομάδες: αλκαλικές και όξινες. Η δίαιτα αυτή υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ομαλοποιήσετε το επίπεδο pH του σώματός σας, το οποίο θα ήταν ιδανικά ελαφρώς αλκαλικό με ρΗ από 7,3 έως 7,45. Θα πρέπει όμως να ακολουθήσετε έναν βασικό κανόνα: η διατροφή σας θα πρέπει να αποτελείται από 80% αλκαλικά προϊόντα και 20% όξινα.

Αλκαλικά συστατικά περιλαμβάνουν όλα τα είδη γάλακτος, εκτός από αγελαδινό, τα φρούτα με μερικές εξαιρέσεις, όλα τα είδη χόρτων και οι σαλάτες, το ψωμί σίκαλης και σπόρων, οι ξηροί καρποί, εκτός από φιστίκια, κάσιους και αμύγδαλα, λαχανικά και φυτά ρίζας, οι πατάτες, τα όσπρια, το καλαμπόκι, τα άπαχα ψάρια, το πράσινο τσάι. Όξινα στοιχεία περιέχουν το αγελαδινό γάλα και όλα τα προϊόντα που παρασκευάζονται από αυτό, όπως γιαούρτι και τυρί cottage, καθώς επίσης και τα: λεμονάδα και σόδα, αλκοόλ, καραμέλα, αρτοσκευάσματα, κονσερβοποιημένα τρόφιμα και λουκάνικα, μαύρο τσάι και καφές, προϊόντα καπνιστού ή μαγειρεμένου κρέατος, πουλερικά, αυγά και λιπαρά ψάρια, κέτσαπ κ.λπ.

Δείτε στο video περισσότερες πληροφορίες καθώς και ένα διατροφικό πλάνο που μπορείτε να ακολουθήσετε.

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.


Πηγή