Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η διάσημη μαμά συνεχίζει να θηλάζει την 3 ετών κόρη της (φωτογραφία)

Πριν ένα χρόνο παραδέχθηκε ότι είχε σκοπό να θηλάσει την κόρη της μέχρι η μικρή να αποφασίσει ότι δε θέλει να συνεχίσει..

Τώρα η διάσημη μαμά δέχεται τα “μπράβο” φίλων και γνωστών, και αγνώστων επισης, που θηλάζει ακόμη.

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί τη σκηνή δημοσίως στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αναρτώντας φωτογραφία της να θηλάζει τη σχεδόν 3 χρονών κορούλα της.

Η 32χρονη ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram χθες το βράδυ και οι followers έσπευσαν να την επιβραβεύσουν για το θάρρος της να δημοσιοποιήσει το γεγονός.

Αστειεύτηκε μάλιστα, αναρτώντας και μια φωτογραφία του συζύγου της που κοιμόταν, σχολάζοντας «Πάντα με βοηθάει».

Η Τamara Ecclestone, ανεβασε τις φωτογραφίες όσο περίμενε να απογειωθεί η πτήση στην οποία επέβαινε. Και όσο εκείνη θήλαζε, ο σύζυγός της,  Jay Rutland, απολάμβανε τον υπνο του στο ιδιωτικό τους τζετ.

'Way to go mama!': Tamara Ecclestone was praised by fans on Friday for openly promoting the act of extended breastfeeding on Instagram

Η μικρή Sophia κοντεύει να κλείσει τα 3 και η μαμά πρόσφατα δήλωσε ότι θα συνεχίσει μεχρι η κορη της να μη θέλει άλλο. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό Fabulous, είχε αποκαλύψει ότι έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές αντιδράσεις που συνεχίζει να θηλάζει μετά τους 6 μήνες, αλλά αυτό είναι κάτι στο οποίο δε θα έκανε πίσω. Οσο το ζητάει η μικρή, η μαμά δεν έχει κανένα λόγο να σταματήσει.

Not bothered: The post comes in light of Tamara's admission last year that she will continue to breastfeed Sophia, who she shares with Jay Rutland (R), until she has 'had enough'

Και παρόλο που έχει γίνει πολλές φορές θύμα των διαδικτακών τρολς, η Ecclestone είπε ότι προσπαθεί να αγνοεί τα σχόλια που την πληγώνουν, καθώς μόνο εκείνη ξέρει πραγματικά τι είναι καλύτερο για το παιδί της.

Standing her ground: The post comes in light of Tamara's admission last year that she will continue to breastfeed Sophia until she has 'had enough'

 


Πηγή