Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η κόρη του είχε ένα μικρό «ατύχημα» στο σχολείο- Δείτε τι έκανε ο μπαμπάς της και συγκίνησε τους πάντες

Η 6χρονη Valerie είχε ένα «ατύχημα» στο σχολείο. Δεν πρόλαβε να πάει στην τουαλέτα και έκανε τσίσα πάνω της. Έκλαιγε και ήθελε να πάει σπίτι της.

Ο μπαμπάς της Ben Sowards όταν ειδοποιήθηκε ότι έπρεπε να πάρει την κόρη του από το νηπιαγωγείο, σκέφτηκε πόσο άσχημα θα αισθανόταν η μικρή του πριγκίπισσα και αποφάσισε να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Πριν φύγει από το σπίτι, έβρεξε με νερό το παντελόνι του. Φτάνοντας στο σχολείο, ήρεμος και χαμογελαστός χαιρέτησε την κόρη του και της ζήτησε να του δώσει την τσάντα της για να καλύψει το σημείο στο οποίο είχε βραχεί.

peedad web1 1492445395322 3165926 ver1.0 640 360

Μιλώντας στο BuzzFeed News ο Ben Sowards περιέγραψε την έκπληξη της κόρης του αλλά και το χαμόγελο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της. Η μικρή βρήκε ξεκαρδιστικό αυτό που έγινε με τον μπαμπά της και την έκανε να ξεχάσει το δικό της …ατύχημα.

dad

Η Lucinda, η 17χρονη αδελφή της Valerie, ανέβασε στο twitter τη φωτογραφία του μπαμπά της με το βρεγμένο παντελόνι εξηγώντας το λόγο που το έκανε, αποσπώντας χιλιάδες likes και εγκωμιαστικά σχόλια.

FAMILY


Πηγή