Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η μάσκα που θα αποτρέψει τη φθορά των μαλλιών σου από τον ήλιο και τη θάλασσα (video)

Ο ήλιος και η θάλασσα προκαλούν μεγάλη φθορά στα μαλλιά μας. Μπορεί να νιώθουμε ανέμελες, αφημένες στο καλοκαίρι και την αλμύρα, όμως δεν νιώθουν το ίδιο και τα μαλλιά μας!

Βλέπεις, η ζέστη και το αλάτι επηρεάζουν την ποιότητα της τρίχας, κάνοντας πολλές φορές τα μαλλιά μας να δείχνουν αφυδατωμένα ή ξηρά. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την υγρασία, το φριζάρισμα είναι σε κάποιες περιπτώσεις αναπόφευκτο.

Με τόσα προϊόντα και εργαλεία styling, ειδικά αυτά που μαλακώνουν τα μαλλιά αλλά κι εκείνα που μας βοηθούν να έχουμε ένα wet look όλες τις ώρες, καθιστάται άκρως αναγκαία η σχολαστική και συχνή φροντίδα των μαλλιών μας.

Τι θα έλεγες λοιπόν για μια μάσκα ομορφιάς για τα μαλλιά σου με προϊόντα που έχεις ήδη στο σπίτι;

Τι θα σου προσφέρει; Θρέψη, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση!

Μάσκα μαλλιών με ρύζι

  • ¾ κούπας μαγειρεμένο ρύζι
  • Μισή κούπα γάλα καρύδας

Βάλε τα δύο υλικά στο blender και ανακάτεψε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια βελούδινη πάστα. Άπλωσε τη μάσκα στα μαλλιά σου και άσε τη να δράσει για μισή ώρα. Μετά μπορείς να ξεπλύνεις πολύ καλά. Το ρύζι μαλακώνει τα άγρια και ξηρά μαλλιά, ενώ συμβάλλει στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Το γάλα καρύδας ενυδατώνει βαθιά την τρίχα, χαρίζει λάμψη και κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και ανθεκτικά.


Πηγή