Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η οικογένεια που υιοθέτησε 4 αδέρφια και απέκτησε τετράδυμα (pics)

Μπορείτε να το φανταστείτε; Να υιοθετείτε 4 αδέρφια, να έχετε ήδη έναν γιο και μετά να μαθαίνετε ότι θα αποκτήσετε… τετράδυμα!

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην τριαντάχρονη Maxine Young και τον σύζυγό της, Jacob Young, 32 ετών από το Reading της Pennsylvania.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2016 και μέσα σε 4 χρόνια βρέθηκε με 9 παιδιά. Απίστευτο, έτσι;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή γιατί η ιστορία τους και το πώς βρέθηκαν με 9 παιδιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

 

Η Maxine Young πάντα ήθελε να υιοθετήσει παιδιά, και όσα περισσότερα μάθαινε για τις ανάδοχες οικογένειες, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσε ότι αυτά τα παιδιά ήθελαν ένα σπίτι που θα τα αγαπάει ακόμη και αν ήταν προσωρινό.

“Αφού έμαθα για την αναδοχή των παιδιών και πώς λειτουργεί, πάντα ήθελα να αρχίσω να φροντίζω παιδιά. Έτσι κάναμε μαθήματα για να γίνουμε ανάδοχοι γονείς και μετά από δύο μήνες, μας διάλεξαν!”.

Στην αρχή το ζευγάρι είχε πει ότι θα μπορούσε να φροντίζει μόνο δύο παιδιά κάθε φορά, αλλά τους ζήτησαν αν θα μπορούσαν να αναλάβουν τρία αδέρφια, κάτω των 4 ετών και είπαν αμέσως “ναι”!

Κάπως έτσι και μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκαν με τρία παιδιά. Λίγες μέρες αργότερα, δέχτηκαν ακόμη ένα τηλεφώνημα που τους ζητούσαν να αναλάβουν και το τέταρτο αδερφάκι των παιδιών που είχαν ήδη υπό την προστασία τους. Μια μικρή αδερφούλα. Έτσι η Elliot, ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας.

Ενώ το ζευγάρι μεγάλωνε τα τέσσερα παιδιά του, η Maxine έμεινε έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση και έτσι το 2018 ήρθε στον κόσμο ο μικρός Henry. (εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυο τους προσπαθούσαν από το 2016 να κάνουν παιδί, χωρίς αποτέλεσμα).

Η ιστορία τους όμως, δεν τελειώνει εδώ γιατί η οικογένεια Young, πριν μερικούς μήνες υποδέχτηκε στον κόσμο με φυσιολογική σύλληψη, τετράδυμα. Και κάπως έτσι από πέντε τα παιδιά, γίναν εννιά.

Πριν λίγο καιρό η Maxine και ο σύζυγός της, υιοθέτησαν και επίσημα τα τέσσερα παιδιά που είχαν αναλάβει αρχικά τη φροντίδα τους. Οι φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους είναι εντυπωσιακές και φυσικά τα βλέμματα κλέβουν και τα 9 παιδιά, Aiden, 8 ετών, Parker, 5 ετών, Connor, 4 ετών, Elliot, 3 ετών, ο γιος τους Henry, που τώρα είναι 2 ετών και τα τετράδυμα που είναι τεσσάρων μηνών.

Δείτε φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:




Πηγή